De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

De voordelen van M-Use® ten opzichte van de traditionele markt

Blog - Geplaatst op 4 oktober 2022

Met M-Use® hebben we een circulair model voor liften ontworpen, waarmee wordt afgerekend op gebruik. Hierdoor is het niet langer nodig om eigenaar te zijn van de liften. Ook ontstaan er veel kansen voor zowel jou als klant en ons als leverancier om een optimale samenwerking te realiseren, waarin kwaliteit, transparantie en duurzaamheid centraal staan.

We geloven sterk in de toekomst van M-Use® en de rol van circulariteit in onze wereld. En we willen jou graag vertellen wat de vele voordelen van ons M-Use® model zijn. M-Use® heeft in totaal 21 voordelen ten opzichte van de traditionele markt. We zetten ze voor je op een rij.

1. Een zichtbaar investeringsverschil
Ons M-Use® model maakt het mogelijk om zelf je investeringshoogte te bepalen. Zo worden topkwaliteit liften voor iedereen bereikbaar. Bovendien kunnen de investeringskosten eerlijker uitgesmeerd worden door de tijd heen.

2. M-Use® kwaliteit betaalt zich terug
Na de eerste contractperiode van 20 jaar, kun je binnen ons M-Use® model met dezelfde lift(en) nog eens 20 jaar door. Omdat er niet opnieuw geïnvesteerd hoeft te worden, kunnen de jaarlijkse gebruikskosten omlaag.

3. Geen dure vervanging na 20 jaar
Na 15 tot 20 jaar gebruik, is de lift bij andere partijen al aan vervanging toe. Door de hoge kwaliteit van onze liften is dit bij ons niet nodig en gaan onze liften maar liefst 40 jaar mee. Dit scheelt jou een flinke investering.

4. Tot 40 jaar liftgarantie
Door vakkundig liftonderhoud op basis van daadwerkelijk gebruik, zijn wij storingen zoveel mogelijk voor en kunnen wij ook de afgesproken liftprestaties blijven garanderen voor 40 jaar.

5. Hergebruik en recycling onderdelen
Of jouw gebruikscyclus nu stopt na 20, 30 of 40 jaar, voor alle liften ins ons M-Use® model dragen wij zorg voor het hergebruik of recyclen van de onderdelen. Uniek in de markt.

6. Bespaar €15.000 t.o.v. andere lift
Een onafhankelijke studie van KPMG toonde aan dat voor een gemiddelde Nederlandse lift in 30 jaar tijd met ons M-Use® model maar liefst €15.000 bespaard kan worden t.o.v. een lift zonder M-Use®.

7. Voorspelbaar exploitatie rendement
Vaste jaarlijkse kosten voorkomen vervelende verrassingen en zorgen voor een voorspelbaar exploitatie rendement van jouw vastgoed.

8. Wij dragen het risico
Wij zijn de risicodrager voor liftstoringen of een defect aan materialen door technische mankementen. Het risico ligt dus bij ons en niet bij jou.

9. Maximaal 1 storing per lift per jaar
Precies: maximaal 1 storing, maar gemiddeld genomen zelfs minder dan dat. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

10. Tot 70 uur per jaar meer beschikbaar
Gegarandeerde beschikbaarheid, waardoor de lift gemiddeld ruim 70 uur per jaar meer gebruikt kan worden t.o.v. liften van andere merken (door minder stilstand en snellere afhandeling van onderhoud).

11. Gegarandeerde rijcomfort
Gegarandeerd rijcomfort via een van tevoren afgesproken maximaal trilling -en geluidsniveau. Dit zorgt ook voor minder overlast in aangrenzende ruimtes naast de liftschacht. Overtuigend voordeel? Dat vonden ze bij Van der Valk ook. Zij hebben om deze reden voor ons gekozen.

12. Transparante rapportages
Inzicht in liftprestaties via transparante rapportages. Mocht je twijfels hebben over de correctheid? Dan heb je altijd de mogelijkheid tot controle door een onafhankelijke partij. Zo trots zijn we op ons M-Use® model.

13. Eerlijke verrekening van kosten
Een eerlijke verrekening van kosten via onderhoud op basis van daadwerkelijk aantal gemaakte ritten. Heeft de lift minder ritten gemaakt dan vooraf was voorzien? Dan krijg je geld terug. Heel transparant en eerlijk.

14. Zelf investeringshoogte bepalen
Doordat je zelf de initiële investeringshoogte bepaalt, kunnen de kosten voor plaatsing van de lift ook eerlijk gespreid worden over huidige en toekomstige gebruikers. En is er dus ook minder startkapitaal nodig.

15. Liftkeuringen zijn inbegrepen
De verplichte jaarlijkse liftkeuringen door onafhankelijke derde partijen zijn in de jaarlijkse M-Use® kosten inbegrepen. We nemen dit proces voor je uit handen nemen, zodat jij tijd overhoudt voor andere dingen.

16. Steentje bijdragen aan smart city
Met ons M-Use® model komt ‘de slimme stad’ binnen handbereik. Want de sensoren in onze liften meten heel precies wat het gebruik van de lift is. Zo hebben we samen altijd inzicht.

17. Design-for-succes model
Onze lift is ontworpen volgens het ‘Design-for-succes model’, zodat de kwaliteit zich altijd over de lange termijn terugbetaalt via lagere onderhoudskosten, energiekosten en betere prestaties.

18. Mét Madaster materialenpaspoort
De materialen die gebruikt worden voor de liften in ons M-Use® model zijn op onderdeelniveau vastgelegd in een officieel Madaster materialenpaspoort. Wij zijn de allereerste liftleverancier die dat zo heeft.

19. Eén aanspreekpunt
Je hebt één aanspreekpunt voor al je liftzaken. Dit scheelt tijd en een hoop backofficekosten.

20. Partner i.p.v. leverancier
We gaan een samenwerking aan op basis van partnerschap in plaats van een platte toeleverancier voor de korte termijn.

21. De duurzame kracht van M-Use®
Financieringsmogelijkheden, prestatiegaranties voor 40 jaar en een circulaire omgang met grondstoffen; samen met jou bouwen wij graag een duurzame klantrelatie én toekomst.

Meer informatie over M-Use®

Kiezen voor M-Use® betekent een duurzame keuze en liften die 40 jaar meegaan. Met ons M-Use® model ga je voor een circulair model voor liften, waarbij kwaliteit, transparantie en duurzaamheid centraal staan. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs of lees meer over M-Use®.