Van der Valk Schiedam

Hotel Schiedam heeft 179 luxe hotelkamers en 5 suites, 13 multifunctionele zalen, restaurants. Een totaal nieuwe belevenis in Schiedam. Het hotel beschikt over allerlei luxe faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Hoe uniek is het bijvoorbeeld om te zwemmen op de zestiende verdieping van het hotel? Deze is te bereiken met een van onze hoge kwaliteit Nexiez-liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Lelystad

Van der Valk Hotel Lelystad heeft 143 hotelkamers in verschillende categorieën van comfort kamers tot luxe suites. Je kunt terecht in het stijlvolle restaurant. Geniet van een ontspannen moment in de wellness met zwembad of een work-out in de hotelgym. Of proost met een verfrissende cocktail in de indrukwekkende skybar op de 16e etage van het hotel, met fantastisch uitzicht. Het hotel is voorzien van drie Mitsubishi-liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Gorinchem

In januari 2023 heeft Van der Valk Hotel Gorinchem haar deuren geopend. Tijdens een verblijf kun je genieten van stijlvolle restaurants. Een event of meeting plannen. Of voor plezier en ontspanning gaan en een gokje wagen bij Jack’s casino of een ontspannende behandeling bij Weleda City Spa boeken.

Van der Valk Hotel Gorinchem beschikt over 158 comfortabele hotelkamers en luxe suites. Bereikbaar met vier Nexiez-MRL liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Eindhoven Best

Op steenworp afstand van luchthaven Eindhoven. Luxe kamers en suites, weelderige wellness, een exclusieve skybar, verschillende restaurants en een Brabantse kroeg. Multifunctionele zalen en boardrooms. In het groene hart van Brabant. Vakantieganger of zakenreiziger: dit is de ideale uitvalsbasis. Waar aandacht is besteed aan betrouwbare en bij de luxe uitstraling van het hotel passende liften.

Meer Van der Valk-projecten? Bekijk onze collagepagina!

Onze nieuwbouw liftoplossingen vind je hier.

Marie Koenenhof Geulle

De Marie Koenenhof is gelegen in de buurt Hulsen-Oostbroek in Limburg. De betrekkelijk rustige buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder.

De bewoners van de appartementen maken gebruik van de moderne Nexiez MRL lift. Omdat er is gekozen voor het M-Use® gebruiksmodel, wordt de lift netjes onderhouden en gekeurd door Mitsubishi Liften.

Lees hier meer over liftvervanging.

Beukeloord Meerssen

Woonzorgcentrum Beukeloord in het hart van Meerssen verzorgt 51 bewoners intensief vanwege hun lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Als je in een situatie komt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat en je kwetsbaarder wordt, moet je erop kunnen vertrouwen dat er mensen zijn op wie je kunt terugvallen. Een goede en betrouwbare lift is hier onderdeel van.

Wij vervingen de bestaande lift door de Nexiez MRL-lift op basis van het gebruiksmodel M-Use®. Met dit gebruiksmodel nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons wat betreft liftzaken. Zo kan de aandacht en zorg volledig gericht zijn op de bewoners.

Lees hier meer over onze liftvervangingen.

Bunterhoek-Verzorgingstehuis

In het hart van Nunspeet ligt woonzorgcentrum De Bunterhoek. Het centrum biedt plek aan 62 cliënten met dementie en heeft comfortabel wonen hoog in het vaandel staan. Daar dragen we graag aan bij met goede en betrouwbare liften.

Daarom renoveerden we onlangs twee Nexiez MRL-E liften. Zowel bewoners als het personeel maken gebruik van de liften. In beide vleugels van het pand zit een lift met drie stops. Daardoor is naast elke woning ook de rolstoelvriendelijke tuin goed bereikbaar.

WTC

Het bestaande WTC Amsterdam op de Zuidas is, in opdracht van CBRE Global Investors, uitgebreid door de bouw van TOWER TEN. TOWER TEN is een ontwerp van PLP Architecture en OZ Architects. De nieuwbouw omvat 32.000m² kantoorruimte verdeeld over 22 verdiepingen. Tevens is de bestaande toren van 17.000m² op de hoek Strawinskylaan/Beethovenlaan volledig gerenoveerd. Het projectmanagement werd uitgevoerd door ABC Nova. Ballast Nedam was verantwoordelijk voor de realisatie van TOWER TEN. In opdracht van CBRE verzorgden wij de lift- en roltrapinstallaties in het M-Use® gebruiksmodel. Voor de liften is gekozen voor ons Nexiez-MRL model. Wij blijven eigenaar van de installaties en verzorgen de komende 30 jaar een zorgeloos gebruik van de verticale mobiliteit.

Meer informatie over de Nexiez-MRL

Meer informatie over onze roltrappen

Meer informatie over M-Use®