De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Hou je gebouw gezond! Zorg dat jouw lift altijd schone en veilige lucht heeft met het ventilatiesysteem M-Care

Brochure downloaden Vrijblijvend contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

 

Zorg voor een veilige lift zonder virussen met het M-Care®-ASPRA ventilatiesysteem

 

Ons M-Care®-ASPRA systeem houdt de liftgebruikers veilig en gezond. Het zorgt dat virussen geen kans krijgen door constant de lucht in de lift te reinigen. Aerosolen, kleine druppeltjes die in de lucht komen door praten, hoesten of niezen, kunnen in een slecht geventileerde lift tot wel 30 minuten blijven hangen. Dit hebben onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam vastgesteld. Met het M-Care®-ASPRA systeem verdwijnen aerosolen direct en heeft je lift constant veilige, schone lucht. Zo krijgen virussen geen kans.

Doodt virussen en bacteriën

De lucht wordt constant gereinigd met ASPRA-techniek. Het doodt tot wel 99% van de virussen en bacteriën in de lucht.

Constant verse schone lucht

In de liftcabine komt constant schone lucht. Dit zorgt voor overdruk, wat zorgt voor een goede ventilatie. Ook als de lift in gebruik is.

 

Binnen een minuut volledig gereinigd

In een minuut is de lucht in de cabine volledig vervangen met gereinigde lucht. Ook als de lift in gebruik is. Liftgebruikers hoeven zich dus geen zorgen te maken over aerosolen.

Schimmels en bacteriën krijgen geen kans

Het ASPRA-filter absorbeert geen vocht. Er kunnen dus geen schimmels of bacteriën in groeien. Altijd hygiënisch dus!

Efficiënt en duurzaam

Het filtersysteem gebruikt een speciale techniek om de lucht te reinigen. Het filtert efficiënter dan ziekenhuisfilters en is ook nog eens duurzamer en energiezuiniger dan filters van textiel.

Snelle montage

M-Care®-ASPRA is snel te monteren op jouw bestaande liften. Er is weinig en slechts kort overlast voor de gebruikers tijdens de installatie.

Veiliger liftgebruik met M-Care®-ASPRA

Nieuw ventilatiesysteem tegen ziektes

Nu en in de toekomst zijn ziektes en pandemieën een dreigend probleem. Uit onderzoek blijkt dat veel liften niet goed genoeg geventileerd zijn. Er moet nu gehandeld worden, vindt ook directeur van Mitsubishi Elevator Europe, Evert Visser. Hij vertelt in de video over de nieuwe oplossing om de ventilatie in liften te verbeteren en de verspreiding van ziektes tegen te gaan.

Let op: de genoemde prijs in de video klopt niet meer. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een realistische prijs.

Hoe werkt het liftventilatiesysteem?

aspra care

Het M-Care®-ASPRA systeem werkt met de techniek van ASPRA. Dat is een filtertechniek die onze partner ook gebruikt voor operatiekamers en IC’s. Voor een liftcabine werkt het als volgt: als eerst zuigt het systeem lucht uit de liftschacht de luchtreiniger in. Daar ioniseert het de lucht – dat betekent dat virussen, bacteriën en het fijnstof in de lucht statisch worden geladen. Daarna kan de collector deze verontreinigde deeltjes uit de lucht opvangen en blaast het systeem schone lucht in overdruk de cabine in.

Bij andere systemen wordt de vervuilde lucht door een dicht filter geblazen om het schoon te krijgen. In het M-Care®-ASPRA systeem worden de vervuilde deeltjes in het open structuur filter opgevangen. Dat kost minder energie en is duurzamer. Het filter is gemakkelijk en veilig te vervangen.

Op de site van VFA kun je meer lezen over hoe de ASPRA-techniek werkt.

 

" De samenwerking van VFA Solutions en Mitsubishi Elevator Europe zorgt ervoor dat er een schone en veilige lucht in liften wordt aangeboden. Onze partijen passen goed bij elkaar omdat beide Kwaliteit en Effectiviteit zeer hoog in het vaandel hebben staan. "

Managing director VFA Solutions

" Door toepassing van het Mitsubishi M-Care®-ASPRA systeem zijn wij er zeker van dat wij er alles aan doen om de gebruikers van onze panden een optimaal, veilig en gezond liftgebruik te bieden. "

Associate Director CBRE B.V.

Waarom de liftcabine ventileren met M-Care®-ASPRA?

Hogere verversingsgraad

Doordat de luchtstroom van het M-Care®-ASPRA systeem zo hoog is, is de lucht in de liftcabine heel snel ververst. Veel sneller dan bij andere oplossingen. De lift kan dus continu veilig gebruikt worden.

Energiezuinig

Het systeem hoeft geen lucht door een dicht filter te blazen. Dat scheelt een hoop energie, terwijl de efficiëntie van het systeem nog steeds zeer hoog is (tot E10-11 classificatie volgens NEN-EN 1822 norm).

Geen schadelijke stoffen

Het systeem zuivert de lucht door deeltjes ionisch te laden. Die deeltjes worden direct opgevangen. Er worden geen radicalen geproduceerd. En er komen geen geladen deeltjes terug in de cabine.

Wetenschappelijk bewezen

Wijzelf en wetenschappelijke instanties zoals TNO, VITO en ECN hebben de ASPRA-producten getest en goedgekeurd. In de tests werd 90 tot 99% van de deeltjes tussen 10 en 0.1 micron (PM10, PM2.5, PM1, PM0.1 / ultrafijnstof) uit de lucht gefilterd.

Lage onderhoudskosten

Doordat het systeem geen dicht filter gebruikt, zijn de onderhoudskosten lager. Het filter hoeft namelijk minder vaak vervangen te worden.

Wil je ook veilige en hygiënische liftventilatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor M-Care®-ASPRA op jouw liften

 

Anderen lazen ook:

Veilig liftgebruik op kantoor: nu en in de toekomst

Het nieuwe normaal is van invloed op veilig liftgebruik op kantoor. Wat betekent dit voor vastgoedbeheerders en ontwikkelaars? We denken mee.

Lees meer over Veilig liftgebruik op kantoor: nu en in de toekomst

Corona-update: stickers en contactloos een lift besturen met je smartphone

Twee nieuwe oplossingen voor veilig liftgebruik in tijden van corona: stickers met adviezen en QR-codes waarmee je een lift kunt besturen. Lees meer.

Lees meer over Corona-update: stickers en contactloos een lift besturen met je smartphone

Veilig de lift blijven gebruiken in een wooncomplex

Hernieuwde maatregelen treffen woningcorporaties en VvE’s. Ook op het gebied van liftgebruik. Hoe blijf je veilig de lift gebruiken? Lees het hier.

Lees meer over Veilig de lift blijven gebruiken in een wooncomplex