De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Isala Klinieken

Deze kliniek in Zwolle heeft een uitgebreid aanbod aan Mitsubishi-liften.

Isala kiest voor Mitsubishi Elevator Europe

Om in de zorgverlening een optimale betrouwbaarheid te kunnen waarborgen heeft de Isala zeer hoge kwaliteitseisen gesteld aan de materialen en leveranciers waarmee men de kliniek in Zwolle gerealiseerd heeft. Deze hoge kwaliteitseis heeft zich ook door vertaald in de keuze voor de liften. Zo was de eis dat de liften zich niet alleen kenmerken door een uitmuntende betrouwbaarheid, lange levensduur en duurzaamheid voor het milieu (bijvoorbeeld m.b.t. energieverbruik), ook moesten de liften eer doen aan het fraaie architectonische ontwerp van klinieken. In totaal heeft Mitsubishi Elevator Europe zestien liften geplaatst, waaronder dertien liftinstallaties met machinekamer.

 

Maatwerk

Op nadrukkelijke wens van de adviseur en opdrachtgever moesten de liften voorzien zijn van een eigen machinekamer. Dit had te maken met het feit dat de liften altijd beschikbaar moeten zijn voor bijvoorbeeld spoedoproepen van het traumateam. Door deze specifieke eisen was een standaard lift niet aan de orde en zijn er samen met de eigen engineerings- en productieafdeling van Mitsubishi Elevator Europe dertien maatliften gerealiseerd.

 

Duurzaamheid

Een opvallend aspect aan de zestien liften is de uitzonderlijke energiezuinigheid die voort komt uit een speciale Mitsubishi energieterugvoeding. Door dergelijke toepassingen en de hoogwaardige kwaliteit van Mitsubishi liften betalen de meerkosten van het maatwerk zich over de levensduur meer dan terug.

Lees meer over onze liften en wat ons beweegt.

Type project OnderhoudOnderhoud
Plaats Zwolle
Opleverdatum
Ontwikkelaar Inkoopcombinatie Isala (ICI)
Aannemer BAM Techniek
Architect Alberts & Van Huut, a/d Amstel architecten en Albert
Hoeveelheid liften 16
Projectnummer NL080367