De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

VvE belang beurzen van start in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbericht - Geplaatst op 6 augustus 2019

Vandaag luidt het startschot voor het begin van de VvE Belang beurzen. Er zullen op 9 locaties, verspreid over het land, evenementen specifiek voor VvE’s gehouden worden. Het gaat deze dagen vooral over het beheer en onderhoud van een appartementencomplex. Er zijn interessante lezingen bij te wonen en er kan worden deel genomen aan workshops voor appartementseigenaren en bestuurders van VvE’s. Voorafgaand, tijdens en na de bijeenkomsten presenteert een 40-tal bedrijven zich met diverse diensten en producten. Daar is Mitsubishi Elevator Europe er een van. Ook dit jaar staan we weer graag met ons team van liftspecialisten voor je klaar om alle vragen rondom het beheer en onderhoud van de liften in jouw appartement te beantwoorden.

Rondom het vraagstuk beheer van liften voor VvE’s horen we regelmatig verschillende pijnpunten van leden van VvE’s. Vorig jaar deed VvEO hier zelfs een uitgebreid onderzoek naar on bijna 1.200 VvE bestuurders en beheerders in Nederland. Een veel gehoorde klacht onder VvE leden was “Waarom zou ik moeten betalen voor een nieuwe lift, als ik er nog maar een paar jaar woon, de bewoner na mij profiteert er dan van”. Een transparante afrekening en eerlijke spreiding van kosten voor huidige en toekomstige bewoners worden hierbij als een van de grotere probleem beschreven waar VvE besturen mee te maken hebben. Gezien de actualiteit van deze problematiek zullen wij ook dit weer vol inzetten op de verschillende oplossingen die M-Use® hierin te bieden heeft voor VvE’s.

M-Use®

M-Use® is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Een innovatief concept waarmee hoogwaardige kwaliteit liften beschikbaar gesteld worden tegen minimale initiële investering en waarbij middels een vast ‘all inclusive’ bedrag per jaar gebruik gegarandeerd wordt op basis van duidelijk vastgelegde prestatie indicatoren. Diverse VvE’s maken al gebruik van M-Use® als beste oplossing voor het vervangen van hun bestaande liften.

Kosten liftonderhoud

Locaties:

  • Woensdag 23 oktober 2019 Congrescenter 1931 te ‘s Hertogenbosch
  • Donderdag 31 oktober 2019 Evoluon te Eindhoven
  • Woensdag 13 november en Donderdag 14 november 2019 Ahoy te Rotterdam (keuze uit twee dagen)
  • Donderdag 21 november 2019 Papendal te Arnhem
  • Maandag 25 november 2019 Martini Plaza te Groningen
  • Maandag 2 december 2019   Jaarcongres – NBC te Nieuwegein

In tegenstellingen tot eerdere jaargangen zullen wij dit jaar niet op alle locaties aanwezig zijn. Op bovenstaande 6 locaties zullen wij vertegenwoordigd zijn met een mooie stand en adviseurs. Op onderstaande 3 locaties wordt wel een VvE bijeenkomst gehouden, maar hier zullen wij zelf niet op vertegenwoordig zijn.

  • Maandag 4 november 2019 IJsselhallen te Zwolle
  • Dinsdag 19 november 2019 Expo te Haarlemmermeer
  • Woensdag 27 november 2019 Jaarbeurs te Utrecht (dag- en avondprogramma)

Deze beurzen waren vorig jaar snel vol en de organisatie verwacht dat ook dit jaar de aanmeldingen weer snel zullen gaan. De VvE Belang beurzen zijn gratis toegankelijk. De bijeenkomsten starten om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Er worden verschillende lezingen georganiseerd zoals o.a. “Brand & brandveiligheid” en “Bouwkundige problemen: hoe kunt u die voorkomen?”.

We hopen jou op een van deze dagen te zien. Mocht je in de tussentijd al vragen hebben over M-Use® of het onderhoud en renoveren van jouw liften, neem dan gerust contact met ons op.