De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Building Holland 2018 weer ten einde

Nieuwsbericht - Geplaatst op 18 april 2018

De laatste dag van Building Holland is weer een feit. Building Holland is de afgelopen jaren de plek geweest waar we laten zien waar we mee bezig zijn. Dat was dit jaar niet anders.

De laatste stand van zaken rondom onze transitie naar een circulaire organisatie stond dit jaar extra centraal. Building Holland is een uitstekend platform omdat de onderwerpen van dit jaar dat alleen maar versterken. Het bezoekaantal viel dit jaar wel tegen. Het kwam pas tegen 12:00 op gang en tegen 16:00 was het op vrijwel alle dagen al erg stil. Dat was andere jaren anders. De derde hal die er dit jaar bij was gekomen zorgde natuurlijk voor een grotere spreiding van bezoekers. Dit heeft als voordeel dat onze liftspecialisten genoeg tijd hadden om vragen rondom, onderhoud, renovatie of nieuwbouw te beantwoorden.

Laatste dag Building Holland

Op de laatste dag van Building Holland met wederom erg goed weer buiten, waren het vooral geïnteresseerden die naar Building Holland waren gekomen. Dit heeft als voordeel dat de mensen die op de beurs waren ook serieus op zoek waren naar inspiratie en hulp bij hun uitdagingen.

Het voltallige team van Mitsubishi Elevator Europe woensdag 18 april, v.l.n.r Evert, Bram, Jesse, Ronald, Alex, Maarten, Hendrik en Bart

De stand van 2018

Dit jaar staan we wederom op een stand van 80 vierkante meter, in dezelfde hal als vorig jaar. Prevu Expo heeft de stand naar aanleiding van ons eigen ontwerp gebouwd. Heel iets anders dan onze stad van LEGO® vorig jaar. MEEtropolis®.

Circulariteit: van bezit naar gebruik

Met de lancering van M-Use®, was Mitsubishi Elevator Europe de eerste leverancier die liften aanbood waarbij uitsluitend betaald werd o.b.v. daadwerkelijk gebruik i.p.v. traditionele koop. Daarnaast worden alle materialen van een M-Use® lift gerecycled of hergebruikt. Inmiddels zijn we 2 jaar en 100 M-Use® liftinstallaties verder. Wat is de status? Welke projecten zijn gerealiseerd? Op de stand hebben we meer dan 10 projecten uitgelicht en geven klanten hun mening. Op de website staat een compleet vernieuwde pagina die M-Use® haarfijn uitlegt.

Unieke pledge rondom circulariteit

Op de stand op Building Holland hebben we vol trots onze belofte aan de wereld kenbaar gemaakt. Dit is onze PACE pledge, een publiek-private samenwerking onder leiding van Royal Philips, de Global Environment Facility en de UN Environment. Het doel van deze ‘pledge’ is om een boost te geven aan de realisatie van een circulaire economie. Wij hebben enkele hele concrete doelstellingen opgesteld waar we naar streven. We hebben op Building Holland wel gemerkt dat veel bedrijven praten over circulariteit, maar het maar lastig vinden om het ook waar te maken. Met M-Use®, materialenpaspoort en deze pledge zijn onze voorbeelden hoe wij organisatiebreed circulariteit stap voor stap aan het inbedden zijn.

Materialenpaspoort van een lift

Op de Innovation Boulevard en onze stand had je op Building Holland als eerste de mogelijkheid om een materialenpaspoort van de M-Use® lift te bekijken. We zijn de eerste ter wereld met een materialenpaspoort voor een lift. Door als Kennedy in Madaster te investeren zetten we een volgende stap in de doelstelling om voor al onze producten een digitaal materialenpaspoort te genereren. Hiermee wordt de weg gefaciliteerd naar een bouwcultuur zonder afval. Nu na de beurs kun je een afspraak maken zodat we dit paspoort aan je kunnen tonen.

Wij kijken als organisatie tevreden terug op Building Holland, je haalt uit een beurs wat je er ook in stopt. We hopen dat de organisatie volgend jaar nog harder zijn best doet om meer relevante bezoekers naar de beurs te krijgen.

Ook volgend jaar zullen we weer onze voortgang naar een volledig circulaire fabrikant tonen.