De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Terugblik Building Holland 2018

Nieuwsbericht - Geplaatst op 20 april 2018

De weg naar circulariteit is nog lang. Onderweg naar morgen in goede en slechte tijden. Wat doe jij aan circulariteit as the world turns?

Wij kijken met veel energie terug op Building Holland 2018

Bekijk de beursverslagen van 3 dagen Building Holland. Die van 17 april18 april en van 19 april. Ieder met een eigen programma.

(Re)Building the Future, bouw jij al mee?

We leven in een dynamische wereld, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. In toenemende mate zien we binnen onze samenleving de impact van technologie. Denk aan IoT-toepassingen, automatisering, maar zeker ook de vele mogelijkheden om duurzamer te produceren en hergebruiken. Ook wij zijn langs deze mogelijkheden volop bezig om innovaties (M-Use® o.a.) te bieden die waardevol zijn voor onze klanten. Building Holland is voor ons een plek waar we laten zien waar we mee bezig zijn.

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen van 17 t/m 19 april 2018 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Onze stand op Building Holland 2018

Net zoals afgelopen 5 edities, zullen wij ook dit jaar weer aanwezig zijn op Building Holland. Dit jaar als ‘Platinum-partner’ met een prachtige stand van maar liefst 80m2 (standnummer: 11.043).

Symbolisch voor onze transitie naar totaal dienstverlener op het gebied van verticale mobiliteit, kun jij ook dit jaar op onze stand de MEEtropolis stad beleven. Na het grote succes van vorig jaar met LEGO®, wordt ook de 2018 variant een spectaculaire beleving.

Op de stand delen wij graag onze laatste ontwikkelingen met jou, bijvoorbeeld op het gebied van het Madaster Materialenpaspoort. Hier hebben wij ons vorig jaar als Kennedy aan hebben verbonden (zie ook het filmpje hiernaast).

Ontdekken welke materialen er worden hergebruikt in onze MEEtropolis? Kom ervaren hoe er een langere en duurzame levensduur kan worden gecreëerd als het gaat om verticale mobiliteit.  We hergebruiken grondstoffen op een manier door anders te denken.

Breng de MEEtropolis tot leven

Beleef via de MEEtroplis hoe wij denken over een maatschappij waar we graag aan meebouwen. Laat jouw licht schijnen over onze metropool en kom zien wat er gebeurd. We vertellen je graag hoe wij denken over een circulaire economie op het gebied van verticale mobiliteit.