De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Thomas Rau wint ABN-AMRO Duurzame Top 50 van 2018

Nieuwsbericht - Geplaatst op 19 april 2018

Gisteravond was een nieuwe uitreiking van de ABN-AMRO Duurzame Top 50. Dit was de zevende editie dat de award uitgegeven werd. Vorig jaar won Claudia Reiner de award. De Duurzame Top 50 van 2018 is gewonnen door Thomas Rau.

Duurzame Top 50

De Duurzame Top 50 is onderdeel van Building Holland. Van dinsdag 17 april 2018 tot en met donderdag 19 april 2018 is Building Holland in de RAI Amsterdam. Een evenement waarbij innovatie in de bouw en vastgoedsector centraal staat. Wij staan als bedrijf weer op deze beurs om ook onze missie uit te dragen rondom circulariteit. Een van onze doelstellingen is dat alle M-Use® liften een volledig digitaal materialenpaspoort hebben.

Thomas Rau

“Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Zijn motto is ‘guided by the future’. Hij laat zich in al zijn handelen leiden door wat er in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is. “, aldus te lezen op zijn eigen website. Thomas Rau is de oprichter van Madaster. In zijn winnaarsspeech vertelde hij dat hij het niet alleen doet, maar met 33 kennedy’s en een team van 20 personen bij Madaster. De bokaal gaat naar de klas van zijn dochter toe.

‘Iedereen die hier is, is klaar met het systeem. Niet gaan optimaliseren, maar we moeten gaan transformeren!’, aldus Thomas Rau

Thomas Rau en Mitsubishi

Vorig jaar zijn we toegetreden als een Kennedy van Madaster. We zijn inmiddels de eerste ter wereld met een materialenpaspoort voor een lift. Door als Kennedy in Madaster te investeren zetten we een volgende stap in de doelstelling om voor al onze producten een digitaal materialenpaspoort te genereren. Hiermee wordt de weg gefaciliteerd naar een bouwcultuur zonder afval. Building Holland is de eerste keer dat je dit van dichtbij kan bekijken.