De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Verslag Building Holland 17 april 2018

Nieuwsbericht - Geplaatst op 17 april 2018

Vandaag was de eerste dag van Building Holland. Het evenement waar Mitsubishi Elevator Europe elk jaar graag haar kennis deelt. Building Holland is voor ons een plek waar we laten zien waar we mee bezig zijn. Vorig jaar wisten we veel los te maken met de M-Zero® en M-Use®. M-Use® is een uniek circulair model voor liften waarbij afgerekend wordt op gebruik, hierdoor hoogste kwaliteit op lange termijn.

Ook dit jaar zijn we erg trots dat we op Building Holland de laatste stand van zaken rondom onze transitie naar een circulaire organisatie kunnen laten zien.

Eerste dag Building Holland

Op een eerste dag van Building Holland is iedereen nog fris en fruitig. Iedereen is met goede moed naar Amsterdam afgereisd om hun nieuwe dingen en innovaties te tonen waar ze een heel jaar aan gewerkt hebben. Dat is goed te proeven.

Het voltallige team van Mitsubishi Elevator Europe dinsdag 17 april, v.l.n.r Jesse, Maarten, Ronald, Bart, Alex en Bram

De stand van 2018

Dit jaar staan we wederom op een stand van 80 vierkante meter, in dezelfde hal als vorig jaar. We zijn erg blij dat Prevu Expo ons ook dit jaar weer goed heeft kunnen helpen bij de standbouw.

Circulariteit: van bezit naar gebruik

Met de lancering van M-Use®, was Mitsubishi Elevator Europe de eerste leverancier die liften aanbood waarbij uitsluitend betaald werd o.b.v. daadwerkelijk gebruik i.p.v. traditionele koop. Daarnaast worden alle materialen van een M-Use® lift gerecycled of hergebruikt. Inmiddels zijn we 2 jaar verder. Wat is de status? Welke projecten zijn gerealiseerd? Op de stand hebben we meer dan 10 projecten uitgelicht en geven klanten hun mening. Op de website staat een compleet vernieuwde pagina die M-Use® haarfijn uitlegt.

We zijn trots op onze pledge rondom circulariteit

Tijdens de 48e editie van het “World Economic Forum” in Davos, vond “The Capital Equipment Pledge” plaats. Een initiatief van het “Platform for Accelerating the Circular Economy” (PACE), een publiek-private samenwerking onder leiding van Royal Philips, de Global Environment Facility en de UN Environment. Het doel van deze ‘Pledge’ is om een boost te geven aan de realisatie van een circulaire economie. Wij hebben enkele hele concrete doelstellingen opgesteld waar we naar streven.

Het nieuwe MEEtropolis®

Vorig jaar wisten we onze visie rondom circulariteit te vangen in LEGO® blokjes. Een unieke manier om de wereld te laten zien dat de kern van LEGO® goed aansluit bij onze missie om onze organisatie en haar producten en diensten stapje voor stapje circulair te maken.

Dit jaar hebben we de stand rondom basiselementen gemaakt. Opgebouwd uit elementen die gerecycled of hergebruikt kunnen worden. In lijn met onze gedachte achter M-Use® waar inmiddels meer dan 100 liftinstallaties gebruik van maken.

Hoe ziet een stad van de toekomst er uit? Welke vorm, welke materialen? Deze editie van Building Holland willen we de dialoog aangaan hoe we samen de stad van de toekomst vorm kunnen geven.

Materialenpaspoort van een lift

We zijn de eerste ter wereld met een materialenpaspoort voor een lift. Als eerste leverancier heeft Mitsubishi Elevator Europe zich verbonden als partner aan Madaster. Door in Madaster te investeren zetten we een volgende stap in de doelstelling om voor al onze producten een digitaal materialenpaspoort te genereren. Hiermee wordt de weg gefaciliteerd naar een bouwcultuur zonder afval.

Van Wijnen tekent voor M-Use®

Nina Nomden en Dennis Kroon van Van Wijnen hebben vandaag op Building Holland 2018 een M-Use® overeenkomst met Maarten Hillebrand getekend. Een samenwerking waar we trots op zijn!

Morgen weer een nieuwe dag Building Holland

Morgen, 18 april 2017, is weer een nieuwe dag op Building Holland.
Enkele zaken die morgen op het programma staan bij ons:

  • Tekenen M-Use® contract Hotel Breeze om 13:00 op onze stand (Midden hal 11)
  • Tekenen M-Use® contract Zeeman vastgoed om 14:00 op onze stand (Midden hal 11)
  • Tekenen M-Use® contract Haut Amsterdam om 15:00 op onze stand (Midden hal 11)
  • Natuurlijk is ook het nieuwe MEEtropolis® weer te bewonderen
  • Bezoek ook onze sokkel op de verschillende Innovation Boulevards op het evenement. Hier is een glimps van het nieuwe materialenpaspoort van onze M-Use® lift te bewonderen.