De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Verslag Building Holland 18 april 2018

Nieuwsbericht - Geplaatst op 18 april 2018

Vandaag was de tweede dag van Building Holland. Gisteren was al een interessante en leerzame dag voor het team. Building Holland is voor ons een plek waar we laten zien waar we mee bezig zijn, maar ook de mogelijkheid aan nieuwe klanten geven om op Building Holland de samenwerking te bezegelen. Vandaag hadden we 3 tekenmomenten op onze stand.

De laatste stand van zaken rondom onze transitie naar een circulaire organisatie staat dit jaar extra centraal. Building Holland is een uitstekend platform omdat de onderwerpen van dit jaar dat alleen maar versterken.

Tweede dag Building Holland

Op de tweede dag van Building Holland met buiten meer dan 25 graden was het een positieve dag. Het was drukker dan gisteren, ondanks de warmte.

Het voltallige team van Mitsubishi Elevator Europe woensdag 18 april, v.l.n.r Evert, Bram, Jesse, Ronald, Alex, Maarten, Hendrik en Bart

De stand van 2018

Dit jaar staan we wederom op een stand van 80 vierkante meter, in dezelfde hal als vorig jaar. We zijn erg blij dat Prevu Expo ons ook dit jaar weer goed heeft kunnen helpen bij de standbouw.

Circulariteit: van bezit naar gebruik

Met de lancering van M-Use®, was Mitsubishi Elevator Europe de eerste leverancier die liften aanbood waarbij uitsluitend betaald werd o.b.v. daadwerkelijk gebruik i.p.v. traditionele koop. Daarnaast worden alle materialen van een M-Use® lift gerecycled of hergebruikt. Inmiddels zijn we 2 jaar verder. Wat is de status? Welke projecten zijn gerealiseerd? Op de stand hebben we meer dan 10 projecten uitgelicht en geven klanten hun mening. Op de website staat een compleet vernieuwde pagina die M-Use® haarfijn uitlegt.

We zijn trots op onze pledge rondom circulariteit

Tijdens de 48e editie van het “World Economic Forum” in Davos, vond “The Capital Equipment Pledge” plaats. Een initiatief van het “Platform for Accelerating the Circular Economy” (PACE), een publiek-private samenwerking onder leiding van Royal Philips, de Global Environment Facility en de UN Environment. Het doel van deze ‘Pledge’ is om een boost te geven aan de realisatie van een circulaire economie. Wij hebben enkele hele concrete doelstellingen opgesteld waar we naar streven.

Het nieuwe MEEtropolis®

Vorig jaar wisten we onze visie rondom circulariteit te vangen in LEGO® blokjes. Een unieke manier om de wereld te laten zien dat de kern van LEGO® goed aansluit bij onze missie om onze organisatie en haar producten en diensten stapje voor stapje circulair te maken.

Dit jaar hebben we de stand rondom basiselementen gemaakt. Opgebouwd uit elementen die gerecycled of hergebruikt kunnen worden. In lijn met onze gedachte achter M-Use® waar inmiddels meer dan 100 liftinstallaties gebruik van maken.

Hoe ziet een stad van de toekomst er uit? Welke vorm, welke materialen? Deze editie van Building Holland willen we de dialoog aangaan hoe we samen de stad van de toekomst vorm kunnen geven.

Materialenpaspoort van een lift

Op de Innovation Boulevard en onze stand heb je op Building Holland als eerste de mogelijkheid om een materialenpaspoort van de M-Use® lift te bekijken. We zijn de eerste ter wereld met een materialenpaspoort voor een lift. Door als Kennedy in Madaster te investeren zetten we een volgende stap in de doelstelling om voor al onze producten een digitaal materialenpaspoort te genereren. Hiermee wordt de weg gefaciliteerd naar een bouwcultuur zonder afval. Building Holland is de eerste keer dat je dit van dichtbij kan bekijken.

2 tekenmomenten voor M-Use®

We zijn trots dat we vandaag maar liefst 2 nieuwe samenwerkingen zijn aangegaan met partijen die geloven in M-Use®. Gerard Cormello van Lingotto tekende voor M-Use® liften in Haut Amsterdam.

Bert Kramer van Zeeman Vastgoed tekende voor M-Use® in het project Buitengewoon in Almere.

Green Tie Gala, met Thomas Rau als winnaar

Elk jaar op Building Holland zijn we welkom op het Green Tie Gala. Deze feestelijke avond is exclusief toegankelijk voor 500 genodigde directieleden en bestuurders uit de Nederlandse bouw- en vastgoedsector. Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 award voor de meest duurzame persoon in de bouw 2018. Dit jaar is deze gewonnen door Thomas Rau.

Morgen weer een nieuwe dag Building Holland

Morgen, 19 april 2017, is weer een nieuwe dag op Building Holland. Enkele zaken die morgen op het programma staan bij ons:

  • Innovatietafel: “Financiële innovaties voor verduurzaming van de sociale huursector”
  • Natuurlijk is ook het nieuwe MEEtropolis® weer te bewonderen
  • Bezoek ook onze sokkel op de verschillende Innovation Boulevards op het evenement. Hier is een glimps van het nieuwe materialenpaspoort van onze M-Use® lift te bewonderen.