De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Verslag dinsdag 9 april – Building Holland 2019

Nieuwsbericht - Geplaatst op 9 april 2019

Building Holland 2019 is van start! Op deze beurs delen allerlei bedrijven in de bouw, installatie en vastgoed hun kennis en kunde op het gebied van innovatie. En natuurlijk is Mitsubishi Elevator Europe ook van de partij.

Eerste dag Building Holland

Samenwerken aan een betere toekomst is een belangrijk thema dit jaar. Building Holland is daarom de perfecte aangelegenheid om te sparren met medestandhouders en bezoekers hoe we dit beter kunnen gaan vormgeven. Door andere denkwijzen uit te wisselen levert dit interessante gesprekken op.

Een ander groot thema dat terugkomt op Building Holland is energietransitie. Veel bedrijven zetten zich in om hun technische producten om te bouwen of te vervangen voor duurzamere producten. Dat zie je terug in de stands van de bedrijven. BAM heeft bijvoorbeeld een houten huis gebouwd en wij laten onze bezoekers puzzels oplossen. Puzzels?

Onze puzzels

Onze stand bevindt zich in hal 10, maar je kunt ons al vinden in de aankomsthal. Daar hebben wij namelijk een klein puzzeltje. Op onze stand vind je nog veel meer Japanse puzzels om op te lossen.

Waarom puzzels?

Elke puzzel heeft een thema dat linkt naar alle onderwerpen rondom een lift. Zoals demontage, liftonderhoud, maar ook materiaalpaspoorten. Zo worden schaarse grondstoffen gekoppeld aan een panda puzzelkistje. Dit geeft de problematiek weer vanuit onze natuur. Hoe kunnen we hier op een betere duurzamere manier mee om gaan?

Men vind de puzzels toch nog best lastig; meerdere mensen proberen samen te werken om de puzzels op te lossen. Sommige bezoekers gaan niet weg voordat ze het hebben opgelost. En die samenwerking willen wij aansporen. Want alleen dan kunnen wij ook een duurzamere toekomst vormgeven.

Kom bij ons langs!
Morgen, woensdag 10 april, is weer een nieuwe dag op Building Holland. Wil jij jouw skills op de proef stellen? Kom dan onze puzzels oplossen op Building Holland in hal 10!