De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Verslag woensdag 10 april – Building Holland 2019

Nieuwsbericht - Geplaatst op 10 april 2019

De tweede dag van Building Holland zit er weer op. Op deze koude maar mooie lentedag was de hal weer goed gevuld met bezoekers. Vandaag stonden de onderwerpen duurzaamheid en trends in de bouwsector op het programma.

Japans puzzelen, dag 2

Het is een drukkere dag dan gisteren op Building Holland dag 2. Op onze Mitsubishi stand proberen steeds meer mensen onze Japanse puzzels uit. Er slagen nog maar weinig mensen in om de puzzel op te lossen. Kun jij dat beter? Kom ons dan opzoeken in hal 10!

Gesprekken over duurzaamheid

Duurzaamheid en circulariteit zijn belangrijke thema’s in de bouwsector. Veel bedrijven zijn constant met innoveren bezig. Daarom gingen wij de beursvloer op en vroegen bezoekers hoe hun bedrijven nu echt met duurzaamheid omgaan. En hoe duurzaam zijn de mensen zelf thuis: scheidt je afval, heb je zonnepanelen, ga je met de fiets naar werk? Ook komen de kabinetsplannen ter sprake. Meningen lopen sterk uiteen. De een vindt de plannen goed, maar de uitvoering en de marketing rondom de plannen ronduit slecht. De ander is wat positiever gestemd.

Mitsubishi Elevator Europe bouwt mee aan de Zalmhaventoren met de MEEgroeilift.

Trends in de bouwsector

Natuurlijk zijn er niet alleen stands op de beurs. Ook worden er presentaties gegeven over verscheidene onderwerpen, zoals energietransitie, circulariteit, transformatie en renovatie. Een populaire presentatie ging over de trends in de bouw- en huizensector. Steeds meer tech bedrijven nemen hun ruimte in de bouwsector. Amazon investeert in de smart home bouw, Google koopt een winkelcentrum om het winkelgedrag van bezoekers te meten en te analyseren, en huizenzoekwebsites als Zoopla neemt het gehele verkoop- en koopproces uit handen van tussenpersonen.

Kom borrelen in Japanse stijl!

Donderdag, de laatste dag van Building Holland, organiseren wij een Japanse borrel. Nieuwsgierig wat dat inhoudt? Kom gezellig langs in hal 10 en drink een drankje mee!