De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Circl - Paviljoen

Op de Zuidas is Amsterdam staat Circl. Een circulaire lift in een circulair gebouw.

Circl Amsterdam is het 100% circulaire paviljoen van ABN AMRO en opent deze week de deuren voor het grote publiek. Een uniek project waarbij het belang van duurzaamheid prioriteit nummer 1 is geweest en ook bij de dagelijkse gang van zaken belangrijk blijft. Of het nu het pand zelf is, de mensen of het voedsel, alles is circulair. Zo ook de lift. Werk, horeca, duurzaamheid en de kunstcollectie van de bank komen samen bij deze circulaire hotspot.

Bij circulariteit staat alles in het teken van zo weinig mogelijk verspillen en het hergebruiken van materialen. Recycling is onderdeel van circulariteit, waarbij circulariteit weer onderdeel is van de gedachte achter duurzaamheid. Daarom is bij Circl over elke millimeter ruimte nagedacht. Het restaurant, evenementengedeelte, de kelder met vergader- en conferentieruimtes, de kunst, daktuin en zelfs de lift.

Circulariteit is een onderwerp en gedachtegoed dat vandaag de dag in vrijwel elke organisatie een rol zou moeten spelen. Bij ons wordt het bij steeds meer processen, afdelingen en werkzaamheden als leidraad gebruikt. Zo klein als het afschaffen van plastic bekers of het verminderen van printopdrachten. Tot het realiseren van nieuwe producten en diensten met M-Use®. Ons circulaire model waarbij je niet langer betaalt voor de lift, maar voor de mate van gebruik. Mitsubishi Elevator Europe heeft als visie om de beste kwaliteit te leveren voor de lange termijn, waarbij de eindgebruiker volledig wordt ontzorgd. De circulariteitsgedachte is hierin een belangrijk onderdeel. ABN AMRO heeft hiermee de eerste circulaire lift van een bank ter wereld. Circl heeft als restaurant dan ook de eerste circulaire lift ter wereld.

Hoe kan het ook anders dat zelfs de naam vanuit een circulaire insteek bedacht is. Dat de letter E mist in de naam Circl is geen spelfout. Een belangrijk uitgangspunt van circulariteit is dat wat je niet nodig hebt, weggelaten kan worden. Betrokkenheid gaat om de details. Iets dat goed tot uiting komt bij Circl Amsterdam.

Lees meer over de Circl

Meer over onze nieuwbouw liftoplossingen

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Plaats Amsterdam
Opleverdatum 20170905
Ontwikkelaar ABN AMRO
Aannemer BAM
Architect Doepel Strijkers
Hoeveelheid liften 1
Projectnummer NL150714
M-use logo