De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Muziekpaleis Vredenburg

In TivoliVredenburg komen alle muzieksoorten aan bod onder één dak. Wij leveren 8 liften voor het nieuwe gebouw.

Het Muziekcentrum Vredenburg was van 1979 tot 2007 een muziektheater in de binnenstad van de Nederlandse stad Utrecht. Tussen 2007 en 2014 is het muziekcentrum verbouwd onder de werknaam “Muziekpaleis”. Van het oorspronkelijke complex is alleen de Grote Zaal met enkele omliggende publieksruimtes behouden. Ook de aanvullende nieuwbouw is door de oorspronkelijke architect Herman Hertzberger gecoördineerd. Zijn bureau Architectuurstudio HH ontwierp een nieuwe kamermuziekzaal “Hertz” met 530 zitplaatsen; andere zalen werden ontworpen door collega-bureaus. Het is in 2014 opgegaan in TivoliVredenburg in het kader van een fusie met Tivoli Oudegracht, waarbij een nieuw muziekcentrum is gebouwd met behoud van de grote zaal.

In totaal leverden wij 8 verschillende personen- en goederenliften in hoofdaanneming, waaronder meerdere tractieliften met enorme hefvermogens voor het vervoeren van zware (muzikale) apparatuur en machines waarmee stellage gebouwd kunnen worden. Ook het onderhoud mogen wij vandaag de dag nog steeds naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren.

Lees meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Plaats Utrecht
Opleverdatum