De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Openluchtmuseum

Met een nieuwe lift is de toegankelijkheid van het Openluchtmuseum geborgd.

Bij het Nederlands Openluchtmuseum hebben wij in 2017 een unieke glazen lift geplaatst tijdens de renovatie van het entreegebouw. De lift heeft drie stopplaatsen om bezoekers te vervoeren naar de juiste verdieping.

Het entreegebouw van het Openluchtmuseum bestaat onder andere uit de in- en uitgang van het museum, een café, een museumwinkel en de informatiebalie. Ook biedt het nieuwe gebouw ruimte voor een overzicht van de Nederlandse geschiedenis, verteld in een canon van 50 belangrijke personen, creaties en gebeurtenissen.

Het Openluchtmuseum bestaat uit een binnen- en buitenmuseum. Het geeft een beeld van het leven in Nederland door de eeuwen heen. Jong en oud kunnen in het uitgestrekte museumpark ervaren hoe de geschiedenis van ons dagelijks leven is verbonden met de grote gebeurtenissen uit het verleden. Mede daarom is de lift in het museum onmisbaar voor ouderen en mindervalide bezoekers.

Lees meer over onze maatwerkliften!

 

 

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Type lift Maatwerk
Plaats Arnhem
Opleverdatum
Hoeveelheid liften 1