De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Residence du Sud

VvE Kerkwijk kiest voor gebruiksmodel van een lift in plaats van kopen.

Bij de VvE aan de Kerkewijk was de lift in het appartementencomplex Residence du Sud nog niet eens zo heel oud, maar het aantal storingen, inclusief een aantal liftopsluitingen, was de ‘trigger’ om de lift aan te pakken. De keuze viel op een nieuwe lift volgens het M-Use® concept.

Gebruiksmodel voor liften

Een nieuwe lift kopen en hier geld voor lenen was echter geen optie. Doordat het appartementencomplex slechts 8 woningen telt, zouden de bewoners een behoorlijk bedrag moeten bijbetalen. Toen Residence du Sud hoorde over de mogelijkheden tot het bruikleen van een lift via het M-Use® concept, bleek dat een goed alternatief. Er werd een contract afgesloten van 20 jaar, waarmee Mitsubishi in bezit blijft van de lift en verantwoordelijk is voor onderhoud en eventuele reparaties.

VvE secretaris Breunis van de Pol over de keuze voor M-Use®: ‘Door te leasen komen de kosten voor ons nu een stuk lager uit. Verder hebben we nu een moderne Nexiez-tractielift van Mitsubishi en geen zorgen meer over storingen en onderhoud. Ook de keuring door het Liftinstituut maakt onderdeel uit van M-Use®. Je begrijpt wel dat de VvE hier niet lang over na hoefde te denken.’

Energiezuinig en meer comfort

Het grootste verschil is dat de lift nu een tractielift is in plaats van een hydraulische lift. Deze is daardoor een stuk energiezuiniger en minder duur in gebruik. Verder is het gebruikerscomfort toegenomen. Zo kozen de bewoners voor een grote spiegel in de lift, in verband met het ruimte-effect en veiligheid. Ook zijn rondom leuningen geplaatst en is er een bankje in de lift aangebracht. Het kooi-interieur en de muurkoppen zijn uitgevoerd in roestvrijstaal.

Type project OnderhoudOnderhoud
Plaats Veenendaal
Opleverdatum 20200131
Hoeveelheid liften 1
M-use logo