De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Technova College

Het Technova Collega in Ede heeft met M-Use® een bewuste keuze gemaakt voor de lange termijn. De lift is 40 jaar gegarandeerd beschikbaar.

Het Technova College is een hypermoderne mbo-school in Ede, waar alles draait om techniek en creativiteit. Het nieuwe technische college van Ede is een prachtige leer-werkomgeving waar studenten de juiste aandacht krijgen voor techniek. Ze worden door gepassioneerde docenten en medewerkers opgeleid tot technische en creatieve vakmensen. Hierdoor verstaan de studenten straks een vak waar de maatschappij om vraagt.

Onze partner, Bouwbedrijf de Kreeft, heeft in 2,5 jaar tijd een hypermoderne mbo-school neergezet. Bij een modern gebouw hoort uiteraard een moderne nieuwe lift. Daarom koos het Technova College Ede voor een duurzaam gebruiksmodel voor liften: M-Use®. Met M-Use® heeft het Technova Collega 40 jaar de beschikking over een goedwerkende lift, zonder zich zorgen te hoeven maken over liftonderhoud, reparaties en andere bijkomende kosten.

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Plaats Ede
Opleverdatum
Aannemer De Kreeft
Hoeveelheid liften 1
M-use logo