De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

VvE De Eshof Rijssen

In Rijssen gebruiken ze als één van de eerste VvE's een M-Use® lift.

Bij het appartementen complex van VvE de Eshof in Rijssen installeerden wij eind 2017 een nieuwe lift. Nu is dat op zich niet zo bijzonder. Maar de manier waarop zij dat deden was wel speciaal. Als een van de eerste VvE’s van Nederland lieten zijn hun lift namelijk niet renoveren, maar compleet vervangen door een M-Use® lift.

Met deze constructie betalen de bewoners jaarlijks een vast bedrag, en nemen wij alle verantwoordelijkheden op ons betreffende de liftzaken. Zo wordt de lift netjes onderhouden, gekeurd en als er eventueel een onderdeel aan vervanging toe is regelen wij dit ook.

De bewoners zijn na drie jaar liftgebruik erg tevreden. Ze zijn blij dat ze niet meer actief op hun lift hoeven te letten.

Wat ook belangrijk is, is het storingenverhaal. Als er een deur niet loopt of een motor niet loopt of weet ik wat, dan hoeven wij er niet achteraan. Daar wordt voor gezorgd.

Aldus de voorzitter van VvE de Eshof in Rijssen.

Type project OnderhoudOnderhoud
Plaats Rijssen
Opleverdatum
Ontwikkelaar VvE De Eshof
Hoeveelheid liften 1
Projectnummer NL160057
M-use logo