De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: door verstoringen hebben wij momenteel langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Zalnéflat

Na een grondige renovatie gebruikt men bij de Zalné 2 M-Use® liften. Deze kunnen huidige en toekomstige bewoners voor 40 jaar gebruiken.

De Zalnéflat in Zwolle telt, naast de algemene ruimten zoals een recreatiezaal, biljartkamer en kapsalon, 85 appartementen van diverse grootte. De woonoppervlakten liggen tussen de 38 m² en 140 m². De appartementen zijn gesplitst in twee vleugels en hebben iedere negen woonlagen. Deze zijn toegankelijk via twee liften en een gelijk aantal trappenhuizen. In de onderbouw bevinden zich de bergingen.

Bij de Zalné maakt men gebruik van 2 M-Use® liften. Deze zijn om en om na een een grondige renovatie geïnstalleerd. Door de installatie van deze liften, kunnen de bewoners voor 40 jaar gebruik maken van de lift. Met deze constructie betalen zowel de huidige en toekomstige bewoners voor de lift.

Type project RenovatieRenovatie
Plaats Zwolle
Opleverdatum
Ontwikkelaar Cronestein
Hoeveelheid liften 2
M-use logo