De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Duitse projectontwikkelaar Osmab Gewerbe GmbH sluit overeenkomst voor M-Use® liften

Nieuwsbericht - Geplaatst op 22 januari 2020

Afgelopen donderdag 16 januari tekenden de heer Mertens – algemeen directeur van Osmab – en onze algemeen directeur Evert Visser de contracten voor een duurzame M-Use® samenwerking. Dankzij de overeenkomst leveren wij dit jaar 10 M-Use® liften voor een grootschalig bouwproject in Köln.

Het gaat in totaal om 10 M-Use® liften, 4 in een parkeergarage en 4 in een kantoorgebouw. De overige 2 liften komen in een appartementencomplex. Het contract met Osmab Gewerbe GmbH betekent een primeur: onze eerste M-Use® samenwerking in Duitsland. We willen Osmab Gewerbe GmbH dan ook bedanken voor het vertrouwen als partner!

bouwproject osmab m-use liften osmab contract ondertekening

Meer lezen?

Kopen en gebruiken van een lift

Je wilt een lift kopen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hier lopen we je stap voor stap door het proces heen. Zo vind jij de lift die bij je wensen past.

Lees meer over Kopen en gebruiken van een lift

Duurzaam bouwen: hoe doet de bouwsector dat?

Op welke manieren past de bouwsector duurzaamheid toe? Van een energiezuinige lift tot een CO2 houdende bouwsteen. Bekijk hier duurzame bouwvoorbeelden.

Lees meer over Duurzaam bouwen: hoe doet de bouwsector dat?

Mitsubishi doet goede zaken met M-Use®

Het spreekt met name VvE’s aan. Niet investeren in een grote renovatie of vervanging, maar kiezen voor een nieuwe,tegen een vaste afdracht per maand.

Lees meer over Mitsubishi doet goede zaken met M-Use®