De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Liftmonteurs toegevoegd aan lijst met vitale beroepen

Nieuwsbericht - Geplaatst op 24 maart 2020

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Dat heeft impact op de werkzaamheden van verschillende beroepen en sectoren. Vanuit Mitsubishi kunnen wij melden dat liftmonteurs zijn toegevoegd aan de lijst met vitale beroepen. Dit betekent dat wij liftstoringen blijven verhelpen, ook als er een lockdown in Nederland komt.

Liftonderhoud en storingen verhelpen gaat door

Een liftstoring is vervelend en heeft een negatieve invloed op de bereikbaarheid van je gebouw. Mocht je onverhoopt te maken krijgen met een liftstoring? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Onze liftmonteurs staan 24/7 voor je klaar en komen gewoon bij je langs om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Ook als er sprake is van een spoedgeval. Zo kun je ook in tijden van de coronacrisis blijven rekenen op onze hulp en service. Lees meer over onze service bij een liftstoring.

Veiligheid en gezondheid staat voorop

De Nederlandse overheid heeft verschillende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Eén van de adviezen is bijvoorbeeld om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Onze liftmonteurs zijn dagelijks op pad en komen op verschillende locaties in het land. Uiteraard gebeuren de werkzaamheden conform de strenge richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dit betekent dat onze liftmonteurs bij een verkoudheid thuisblijven en dat we terughoudend zijn met klantcontact: geen handen schudden en op gepaste afstand van elkaar blijven. Zijn er daarnaast voor een gebouw aanvullende regels opgesteld in verband met de coronacrisis? Dan volgen onze monteurs deze richtlijnen uiteraard.

Benieuwd welke maatregelen Mitsubishi nog meer neemt rondom het coronavirus? Lees onze Corona-update van donderdag 16 maart.

Meer nieuws lezen?

Recycling en hergebruik staal door nieuwe conserveringsmethodieken

Binnen ons bedrijf speelt circulariteit een belangrijke rol. Niet alleen als strategische pijler voor de toekomst, maar ook in ons huidige productportfolio.

Lees meer over Recycling en hergebruik staal door nieuwe conserveringsmethodieken

Waarom gedragen mensen zich soms zo ongemakkelijk in liften?

Als twee onbekenden in een lift staan, willen ze niets met elkaar te maken hebben. Waarom gedragen we ons zo ongemakkelijk in een lift?

Lees meer over Waarom gedragen mensen zich soms zo ongemakkelijk in liften?

Japan vs Nederland: de verschillen

Tijdens de samenwerkingen met onze Japanse collega's zijn ons verschillende situaties opgevallen. Benieuwd?

Lees meer over Japan vs Nederland: de verschillen