De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Corona-update MEE

Nieuwsbericht - Geplaatst op 16 maart 2020

Zoals je van Mitsubishi Electric gewend bent, staat kwaliteit bij ons altijd centraal. Niet alleen in onze product- en dienstverlening naar jouw als klant, maar zeker ook in een duurzame inzetbaarheid van onze mensen. De uitbraak van het Coronavirus zorgt in toenemende mate voor veel vragen en onzekerheden in onze samenleving.

Aangezien liften in veel gebouwen behoren tot de cruciale infrastructuur voor het vervoeren van mensen en middelen, krijgen ook wij in dit kader in toenemende mate vragen over de gevolgen van Corona op onze diensten en aanlevering van reserve onderdelen. Middels dit bericht willen wij iedereen hierover graag informeren en zoveel als nu mogelijk geruststellen.

Inzetbaarheid van onze medewerkers

In lijn met de meest actuele richtlijnen van overheden en geldende instanties, neemt Mitsubishi wereldwijd diverse maatregelen om haar medewerkers, klanten en partners te beschermen tegen besmetting. In dit kader worden evenementen, zakenreizen en bijeenkomsten (zelfs met kleine hoeveelheden mensen) zoveel als mogelijk voorkomen of, waar mogelijk, telefonisch/online gehouden. Tevens zijn er op onze verschillende vestigingen diverse hygiëne- en preventiemaatregelen genomen.

Voor de medewerkers op ons hoofdkantoor in Veenendaal geldt dat deze, conform de richtlijnen van het RIVM, voor het overgrote deel vanuit huis werken. Medewerkers waarvoor dit niet mogelijk is voeren werkzaamheden zoveel mogelijk uit zonder collega, dit om eventuele besmetting te voorkomen.

Wij monitoren dagelijks ziekmeldingen en zullen bij twijfel ons personeel direct contact laten opnemen met de daarvoor betrokken instanties. Inzake deze ziekmeldingen kunnen wij in ieder geval aangeven dat wij binnen onze organisatie vooralsnog geen meldingen hebben ontvangen met de symptomen van het COVID-19 virus.

 

Bereikbaarheid van onze klantenservice en adviseurs

Vanzelfsprekend is onze klantenservice nog steeds 24 uur per dag telefonisch goed bereikbaar om vragen te beantwoorden of storingsmeldingen af te handelen.

Onze verkopers en (technisch) adviseurs zijn telefonisch en per mail tevens goed te bereiken. Voor afspraken of opnames op locatie zal per geval kritisch moeten worden gekeken wat op korte termijn de mogelijkheden zijn dan wel noodzakelijk is. Zoals je van ons gewend bent, zijn wij hierin altijd bereid met jou mee te denken, mits hiervoor geen onnodige gezondheidsrisico’s worden genomen. In ieders belang vragen hiervoor jouw begrip.

 

Onze onderhoud- en storingsmonteurs

Onze onderhoud- en storingsmonteurs voeren t/m 6 april ‘gewoon’ het geplande onderhoud uit. Tevens zijn onze responsetijden bij storingen en/of opsluitingen ‘gewoon’ zoals jij die van ons gewend bent. Hiermee ben jij dus ook in deze tijden verzekerd van een van de snelste responsetijden van Nederland.

 

Levering reserve onderdelen

Op dit moment hebben wij van liften in ons onderhoudsportfolio nog voldoende reserve onderdelen op voorraad. Zodoende kunnen wij onze kwaliteit van dienstverlening op het hoge niveau houden dat jij van ons gewend bent.

Tevens onderhouden we op dagelijkse basis nauw contact met ons moederbedrijf in Japan evenals onze verschillende Europese toeleveranciers. Op basis hiervan kunnen wij op dit moment stellen geen enkele aanleiding te hebben om problemen met betrekking tot levering van reserve onderdelen en/of personeel te voorzien.

 

Vragen?

Natuurlijk zijn ook wij afhankelijk van de laatste Corona-ontwikkelingen, maar wij verzekeren jou dat wij al het mogelijke doen om eventuele problemen in een vroeg stadium te herkennen c.q. te voorkomen en (gezondheid)risico’s te minimaliseren. Mocht er aanleiding voor zijn, dan zullen wij jou hierover natuurlijk direct informeren.

Heb je voor nu nog vragen/opmerkingen n.a.v. dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op via de reguliere weg.

Meer lezen?

Duurzaam bouwen: hoe doet de bouwsector dat?

Op welke manieren past de bouwsector duurzaamheid toe? Van een energiezuinige lift tot een CO2 houdende bouwsteen. Bekijk hier duurzame bouwvoorbeelden.

Lees meer over Duurzaam bouwen: hoe doet de bouwsector dat?

Liftmonteurs toegevoegd aan lijst met vitale beroepen

Vanuit Mitsubishi kunnen wij melden dat liftmonteurs zijn toegevoegd aan de lijst met vitale beroepen. Dit betekent dat wij liftstoringen blijven verhelpen.

Lees meer over Liftmonteurs toegevoegd aan lijst met vitale beroepen

6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

De MOVE is een nieuw duurzaam ontwerp lift met een optimale betrouwbaarheid en een lage milieu-impact. Wat maakt deze lift zo vernieuwend? We geven 6 redenen.

Lees meer over 6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is