De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Mitsubishi Elevator Europe & Zero Energy Hotel Breeze Amsterdam

Nieuwsbericht - Geplaatst op 15 september 2018

Pioniers in een duurzame samenwerking op weg naar een groene toekomst! Nog maar een paar maanden en de wereld is haar 1e volledig Zero Energy Hotel rijker! Hotel Breeze Amsterdam. Op IJburg aan de luwte van het IJmeer… uitstarend over het IJsselmeer met de prachtige Sky-line van bruisend Amsterdam in de rug, pronkt straks dit vooruitstrevend stuk bouw- en Eco – techniek. Natuur, stad en zelfs strand… alles op 1 plek. Simetra Investments bouwt hier Hotel Breeze Amsterdam, in samenwerking met ECOncepts in Hospitality en het Amsterdamse Aeon Plaza Hotels. Ze moet de huiskamer worden van IJburg, een warme hotel beleving voor de gasten en een verwondering door de verbinding van natuur & techniek in een Stadse beleving, van binnenkomst tot vertrek.

Partners

De uitdaging om ’s werelds 1e zero energy hotel te bouwen vergt natuurlijk een enorme pioniersgeest en partnerschap van gelijkgezinde groene vechters die tot het uiterste wensen te gaan om te komen tot een totaal Zero Energy resultaat, geïntegreerd in elk detail van Breeze. Mitsubishi Elevators Europe & Hotel Breeze Amsterdam hebben elkaar hierin gevonden, en sloten afgelopen week een contract voor een duurzame samenwerking! Bij een zero energy hotel hoort tenslotte niets anders dan een M-Zero lift!

M-Use® liften

De M-Use® liften van Mitsubishi brengen op innovatieve wijze de gebruikte stroom terug aan het net, en zijn daarmee het meest energiezuinig. Daarnaast past de circulaire wijze van hergebruik van verouderde liften perfect bij het gedachtengoed van Breeze! Met M-Use® liften maakt Mitsubishi circulair gebruik van grondstoffen en duurzamere omgang met energie.

Niet alleen zijn de liften een stuk energiezuiniger in het gebruik, ook wordt er bewust omgegaan met de materialen in de lift.
Aan het einde van de gebruikscyclus worden de M-Use® liften gedemonteerd en, waar mogelijk, hergebruikt op andere locaties of worden de losse componenten gerecycled om de materialen weer opnieuw te gebruiken. Dit alles wordt vastgelegd in een officieel Madaster materialenpaspoort. Als onderdeel van de ‘Environmental Vision 2021’ van de Mitsubishi Electric Group, zal Mitsubishi Elevator Europe in 2021, met M-Use 100% recyclen en hun CO2-uitstoot met 30% te verlagen.

Meer lezen?

Hotel Breeze

Amsterdam

Het eerste luxury Zero Energy Hotel van de wereld staat in Amsterdam. De 3 M-Use® liften in het gebouw passen goed in dit duurzame concept, want ze brengen de energie die ze verbruiken weer terug in het pand.

NieuwbouwOnderhoudM-UseBreaam-NL
Lees meer over Hotel Breeze

MEE helpt Hotel Breeze Amsterdam om ‘s werelds eerste luxury Zero Energy Hotel te worden

Hotel Breeze is het eerste zero energy van de wereld en heeft een duurzame Mitsubishi lift.

Lees meer over MEE helpt Hotel Breeze Amsterdam om ‘s werelds eerste luxury Zero Energy Hotel te worden

Mitsubishi Elevator Europe & Zero Energy Hotel Breeze Amsterdam

Lees meer over Mitsubishi Elevator Europe & Zero Energy Hotel Breeze Amsterdam