De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Onze adviserende rol: zo denken we met jou mee

Blog - Geplaatst op 6 oktober 2023

Als woningcorporatie of gebouweigenaar wil je niet alleen een goed werkende lift, maar ook een die past bij de behoeften van de uiteindelijke gebruikers. Bij Mitsubishi Elevator Europe begrijpen we dit als geen ander. Daarom denken we graag serieus mee met jouw liftplannen. Dat gaat verder dan alleen de technische specificaties. We doorgronden wat jouw doelgroep nodig heeft en houden rekening met hun wensen én die van jou.

Onze consultancy: kwaliteit en gebruiksgemak staan voorop

Bij Mitsubishi Elevator Europe zijn we meer dan alleen een liftleverancier. Je kan ook bij ons terecht voor advies. Daarbij gaan we altijd voor de meest kwalitatieve, duurzame oplossing. “Onze visie is gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige materialen en het leveren van de beste dienstverlening,” aldus Ronald Koedam, Head of Sales bij Mitsubishi Elevator Europe. “Daarin onderscheiden we ons. Vanwege de betere kwaliteit zijn onze materialen namelijk langer te gebruiken, en treden er minder gebreken op in je lift.”

Meedenken van begin tot eind

Voor de beste dienstverlening zijn we het liefst zo vroeg mogelijk betrokken bij jouw project. Dan kunnen we namelijk al in een planontwerpfase meedenken over hoe de lift in jouw gebouw zal functioneren. We geven advies en doen aan planoptimalisatie, door onder meer het minimaliseren van de schachtoppervlakte. Hoe zit het bijvoorbeeld met de locatie en schacht van de lift? Hoeveel liften heb je nodig? Hoe groot moet de lift zijn en hoe snel moet hij gaan? En natuurlijk denken we ook mee over zaken als (bestemmings)besturing, beveiliging en toegankelijkheid voor mindervaliden.

Daarbij durven we kritisch te zijn. Wil je bijvoorbeeld een lift aan de buitenkant van je complex? Daar zijn technische oplossingen voor, maar dat is niet altijd even handig. Denk aan verhoogde energiekosten voor verwarming. Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies. Accountmanager Peter Termaat: “Soms willen klanten een bepaald aantal liften, maar door de keuzes die je maakt, kan je soms dezelfde prestaties leveren met minder liften. We geven dan eerlijk aan dat er een lift uit kan. We willen namelijk echt kwalitatieve plannen leveren. Dat is belangrijker dan zoveel mogelijk liften verkopen.”

Consultancy in de praktijk: de MOVE corporatielift

In onze consultancy denken we niet alleen aan jou als klant, maar ook aan de eindgebruikers. Onze MOVE corporatielift bijvoorbeeld is een lift speciaal voor woningcorporaties. Het zijn bewoners die daar gebruik van maken. Op basis van hun gedrag maken we de plannen voor een geschikte lift voor de doelgroep. Gaat het bijvoorbeeld om studentenhuisvesting? Dan heb je het hele jaar door veel verhuisbewegingen, waardoor één lift waarschijnlijk niet genoeg is. Of heb je een vandaalgevoelig complex en gebeuren er weleens ongelukjes in de lift? Dan zorgen we voor een vochtdichte vloer.

Onze MOVE-liften hebben daarnaast een opensource-technologie. Dat betekent dat de onderdelen vrij verkrijgbaar zijn, en je het onderhoud van de lift niet per se bij ons hoeft af te nemen. Ronald Koedam: “Wij willen dat klanten met ons samenwerken vanwege onze kennis en kunde, en omdat ze ons een fijne en betrouwbare partner vinden. Niet omdat ze met ons móeten samenwerken. Geen gedwongen huwelijk, maar een goed huwelijk.”

Vrijblijvend advies

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: kwaliteit en gebruiksgemak staan bij ons op de eerste plaats. Wil je advies bij ons inwinnen? We denken graag met je mee, zonder dat je ergens aan vastzit. Je bent niet verplicht om daarna een lift bij ons af te nemen.

Heb je ook advies op maat nodig? We helpen je graag! Neem contact met ons op.