De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

DUO2

Voor DUO in Groningen zijn 12 liften opgeleverd van 4 verschillende types.

Op de Kempkensberg in Groningen staat sinds 2011 een echte eyecatcher: het gebouw van de Belastingdienst en DUO. Het gebouw is sinds 2011 in gebruik en dat betekent dat het lopende DBFMO-contract nu al enige tijd onderweg is. Met alle strubbelingen bij de belastingdienst hebben de gebruikers een wat roerige periode achter de rug, maar aan de liften heeft dit in ieder geval niet gelegen.

Liefkozend noemen Groningers het grote, iconische DUO2 het ‘cruiseschip.’ Dit grootse nieuwbouwproject ging het Rijksvastgoedbedrijf aan met constortium DUO2, met daarin o.a. Ballast Nedam, Strukton Worksphere en ons voor de liften. Binnen deze unieke publiek-private samenwerking (pps) zijn wij voor 20 jaar verantwoordelijk voor het DBFMO – design, build, finance, maintain en operate – van de liften. Slim en duurzaam bouwen vormt hier de basis voor efficiënt onderhoud, dat wij tot 2031 risicodragend op ons nemen. Zo garanderen we twintig jaar lang betrouwbaar en comfortabel verticaal transport voor alle gebruikers van DUO2.

Als kers op de taart ontving ons consortium met alle betrokken partijen na oplevering een BREEAM-NL-certificering van vier sterren voor de uitmuntende duurzaamheid van het gebouw.

Lees meer over onze liften en wat ons beweegt.

 

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Plaats Groningen
Opleverdatum 20110315
Ontwikkelaar Consortium DUO2
Aannemer Ballast Nedam en Strukton Worksphere
Architect UNStudio
Hoeveelheid liften 12
Projectnummer NL070034