De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Spaces Amstel

Spaces Amstel in Amsterdam is een creatieve plek met kantoorruimtes, werkplekken en vergaderruimtes. Ook heeft het gebouw 7 nieuwe Mitsubishi liften.

Amsterdam Spaces is een concept dat zich richt op ondernemende mensen, met creatieve ideeën en innovaties. Spaces biedt op verschillende plekken in Amsterdam flexibele kantoorruimte, gedeelde werkplekken en volledig verzorgde vergaderruimtes aan. Zo ook aan de Amstel.

Spaces Amstel is een creatieve plek waar zzp’ers en ondernemers samenkomen om te werken, vergaderen of klanten ontmoeten. Met voldoende parkeerplekken, vergaderruimtes, super snelle Wifi, een ontspanningsruimte en een dakterras biedt Spaces Amstel een ideale werkomgeving waar je efficiënt kunt werken. Ook de Mitsubishi liften dragen bij aan de goede faciliteiten in het gebouw. Tijdens de renovatie in het voorjaar van 2019 hebben wij 7 gloednieuwe Nexiez liften in het moderne pand van Spaces Amstel geplaatst. Hierdoor kan iedereen zich snel door het pand bewegen, waardoor een werkdag in Spaces Amstel weer een stukje soepeler verloopt.

Type project RenovatieRenovatie
Plaats Amsterdam
Opleverdatum 20190701
Ontwikkelaar MPC & Impact Vastgoed
Aannemer Züblin Vlaardingen
Architect OPL
Hoeveelheid liften 7
Breaam logo