De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Studentenhuisvesting Zwolle Pannekoekendijk

Studentenhuisvesting Zwolle Pannekoekendijk gebruikt de nieuwe MOVE lift van Mitsubishi. Een betaalbare lift met een hoge kwaliteit.

Aan de Pannekoekendijk in Zwolle staan de gebouwen van de Studentenhuisvesting. Deze stralen een historisch sfeer uit, wat weer direct aansluit bij het nabijgelegen centrum van Zwolle. De bruine en rode bakstenen met twee verdiepingshoge uitsparingen voor glas en ramen geven het complex een pakhuisachtige uitstraling. In totaal is er ruimte voor 357 studentenwoningen.

Deze studentenwoningen zijn te bereiken met de nieuwe MOVE lift. Door de hoge gebruiksfrequentie was er vraag naar een betaalbare lift met een hoge kwaliteit. Doordat studenten zich actief door het gebouw heen bewegen, zal de lift veel gebruikt worden. Doordat de meeste studenten na een aantal jaar weer verhuizen, zal de lift ook met regelmaat gebruikt worden om goederen te vervoeren. Deze MOVE lift kan gelukkig tot 1000kg vervoeren.

 

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Type lift MOVE
Plaats Zwolle
Opleverdatum
Aannemer Volker Wessels
Hoeveelheid liften 1