Van der Valk Schiedam

Hotel Schiedam heeft 179 luxe hotelkamers en 5 suites, 13 multifunctionele zalen, restaurants. Een totaal nieuwe belevenis in Schiedam. Het hotel beschikt over allerlei luxe faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Hoe uniek is het bijvoorbeeld om te zwemmen op de zestiende verdieping van het hotel? Deze is te bereiken met een van onze hoge kwaliteit Nexiez-liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Lelystad

Van der Valk Hotel Lelystad heeft 143 hotelkamers in verschillende categorieën van comfort kamers tot luxe suites. Je kunt terecht in het stijlvolle restaurant. Geniet van een ontspannen moment in de wellness met zwembad of een work-out in de hotelgym. Of proost met een verfrissende cocktail in de indrukwekkende skybar op de 16e etage van het hotel, met fantastisch uitzicht. Het hotel is voorzien van drie Mitsubishi-liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Gorinchem

In januari 2023 heeft Van der Valk Hotel Gorinchem haar deuren geopend. Tijdens een verblijf kun je genieten van stijlvolle restaurants. Een event of meeting plannen. Of voor plezier en ontspanning gaan en een gokje wagen bij Jack’s casino of een ontspannende behandeling bij Weleda City Spa boeken.

Van der Valk Hotel Gorinchem beschikt over 158 comfortabele hotelkamers en luxe suites. Bereikbaar met vier Nexiez-MRL liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Eindhoven Best

Op steenworp afstand van luchthaven Eindhoven. Luxe kamers en suites, weelderige wellness, een exclusieve skybar, verschillende restaurants en een Brabantse kroeg. Multifunctionele zalen en boardrooms. In het groene hart van Brabant. Vakantieganger of zakenreiziger: dit is de ideale uitvalsbasis. Waar aandacht is besteed aan betrouwbare en bij de luxe uitstraling van het hotel passende liften.

Meer Van der Valk-projecten? Bekijk onze collagepagina!

Onze nieuwbouw liftoplossingen vind je hier.

Van der Valk Hengelo

Het Van der Valk bevindt zich midden in het prachtige Twentse landschap. Er zijn luxe kamers en suites aanwezig en een sfeervol restaurant inclusief hotelbar. De zalen zijn multifunctioneel en hebben een moderne uitstraling. In de binnentuin is een exclusieve wellness; hier kun je helemaal tot rust komen. Ultiem ontspannen begint dan ook bij Hotel Hengelo. Dat alles is verbonden met de mooie nieuwe MOVE liften van Mitsubishi. Onze liften zijn ter vervanging van de oude liften. Hiermee is het hotel op het gebied van mobiliteit voor mindervaliden weer up-to-date gemaakt.

Bastion Hotel Amersfoort

Bastion Hotel Amersfoort is een nieuw hotel, geopend sinds 1 februari 2023. Het 34e hotel binnen de keten heeft 138 kamers verspreid over 7 verdiepingen. Het heeft een perfecte ligging bij knooppunt Hoevelaken, waar de A28 en A1 elkaar kruisen. Het centrum is op slechts 10 minuten loopafstand. In dit hotel kun je zorgeloos gebruikmaken van onze MOVE-liften. In de centrale kern zijn 2 liften die de gasten naar het hotel brengen. Hierdoor is de wachttijd kort en het comfortabele gevoel optimaal bereikt.

Van der Valk Hengelo

Centraal gelegen in Twente ligt Van der Valk Hotel Hengelo. Een mooie uitvalsbasis om te genieten van de rust in de regio. Het hotel heeft naast 203 kamers en luxe suites veel faciliteiten. Zoals een restaurant met hotelbar en 10 vergaderzalen.

En wat is een hotel zonder betrouwbare liften? In oktober 2020 gingen we aan de slag. We renoveerden de oude liften en bouwden ze om naar MOVE liften. Daarnaast plaatsten we ook twee volledig nieuwe MOVE liften: in de lobby en in een bijgebouw naar de kamers. Zo is Van der Valk Hotel Hengelo op het gebied van verticale mobiliteit klaar voor de toekomst.

Broederenklooster

Bij het voormalig Broederenklooster hebben we een van de eerste MOVE liften geplaatst. Een project dat voortkwam uit een eerdere succesvolle samenwerking met de uitbater. In 2001 installeerden we namelijk een Mitsubishi-lift in Kasteel Engelenburg. Geweldig om opnieuw bij te kunnen dragen aan een mooi project.

Het Broederenklooster dateert uit de 13e eeuw. Daarmee is het één van de oudste gebouwen van Zutphen. Inmiddels is het volledig gerenoveerd en heeft het een hotel met restaurant en meerdere vergaderzalen. Het ligt midden in het centrum en beschikt over een mooi terras en eigen kruidentuin.

Hotel Okura

Bij Hotel Okura in Amsterdam zijn we begin 2020 gestart met de liftrenovatie van zowel de machinekamer, de liften en haar interieur. Het hotel maakt in totaal gebruik van 13 liften. Deze bestaan uit diverse types zoals een dienstlift, een gastenlift en zelfs een autolift. Voor de afgelopen renovatie zijn de 4 gastenliften compleet gerenoveerd. Denk hierbij aan het vervangen van de besturingskast, tractiemotor, bekabeling en het vernieuwen van het liftinterieur.

Het vijfsterren hotel Okura opende in 1971 haar deuren. Het gebouw telt 23 verdiepingen, maar zoals vaak in Azie heeft het geen 13e verdieping. Boven in het 78 meter hoge gebouw zit het twee sterrenrestaurant Ciel Blue en beneden mag Yamazato het met één ster doen. Kwaliteit staat net als bij onze liften voorop bij deze Japanse partner.

 

 

 

 

Van der Valk Tilburg

Het Van der Valk-hotel in Tilburg is een van de nieuwste Valk Exclusief-hotels. Het ruim opgezette hotel heeft 150 hotelkamers, 10 zalen, restaurant en bar. Daarnaast heeft het luxe faciliteiten zoals een moderne fitness en een heerlijk zwembad. Natuurlijk mogen een wellness, beautysalon en zelfs een dakterras niet ontbreken.

Al deze faciliteiten zijn bereikbaar met drie Mitsubishi-liften die het hotel heeft gekozen. Het is voor het hotel belangrijk om over hoge-kwaliteit liften te beschikken. Gasten en personeel moeten te allen tijde gebruik kunnen maken van de liften.

Bekijk onze collagepagina van Van der Valk-projecten!