Van der Valk Hengelo

Het Van der Valk bevindt zich midden in het prachtige Twentse landschap. Er zijn luxe kamers en suites aanwezig en een sfeervol restaurant inclusief hotelbar. De zalen zijn multifunctioneel en hebben een moderne uitstraling. In de binnentuin is een exclusieve wellnes; hier kun je helemaal tot rust komen. Ultiem ontspannen begint dan ook bij Hotel Hengelo. En dat alles is verbonden met de mooie nieuwe MOVE liften van Mitsubishi. Onze liften zijn ter vervanging van de oude liften. Hiermee is het hotel op het gebied van mobiliteit voor mindervaliden weer up-to-date gemaakt.

Bastion Hotel Amersfoort

Bastion Hotel Amersfoort is een nieuw hotel, geopend sinds 1 februari 2023. Het 34e hotel binnen de keten heeft 138 kamers verspreid over 7 verdiepingen. Het heeft een perfecte ligging bij knooppunt Hoevelaken, waar de A28 en A1 elkaar kruisen. Het centrum is op slechts 10 minuten loopafstand. In dit hotel kunt u  zorgeloos gebruikmaken van onze MOVE-liften. In de centrale kern zijn 2 liften die de gasten naar het hotel brengen. Hierdoor is de wachttijd kort en het comfortabele gevoel optimaal bereikt.

Van der Valk Hengelo

Centraal gelegen in Twente ligt Van der Valk Hotel Hengelo. Een mooie uitvalsbasis om te genieten van de rust in de regio. Het hotel heeft naast 203 kamers en luxe suites veel faciliteiten. Zoals een restaurant met hotelbar en 10 vergaderzalen.

En wat is een hotel zonder betrouwbare liften? In oktober 2020 gingen we aan de slag. We renoveerden de oude liften en bouwden ze om naar MOVE liften. Daarnaast plaatsten we ook twee volledig nieuwe MOVE liften: in de lobby en in een bijgebouw naar de kamers. Zo is Van der Valk Hotel Hengelo op het gebied van verticale mobiliteit klaar voor de toekomst.

Broederenklooster

Bij het voormalig Broederenklooster hebben we een van de eerste MOVE liften geplaatst. Een project dat voortkwam uit een eerdere succesvolle samenwerking met de uitbater. In 2001 installeerden we namelijk een Mitsubishi lift in Kasteel Engelenburg. Geweldig om opnieuw bij te kunnen dragen aan een mooi project.

Het Broederenklooster dateert uit de 13e eeuw. Daarmee is het één van de oudste gebouwen van Zutphen. Inmiddels is het volledig gerenoveerd en heeft het een hotel met restaurant en meerdere vergaderzalen. Het ligt midden in het centrum en beschikt over een mooi terras en eigen kruidentuin.

Hotel Okura

Bij Hotel Okura in Amsterdam zijn we begin 2020 gestart met de liftrenovatie van zowel de machinekamer, de liften en haar interieur. Het hotel maakt in totaal gebruik van 13 liften. Deze bestaan uit diverse type’s zoals een dienstlift, een gastenlift en zelfs een autolift. Voor de afgelopen renovatie zijn de 4 gastenliften compleet gerenoveerd. Denk hierbij aan het vervangen van de besturingskast, tractiemotor, bekabeling en het vernieuwen van het liftinterieur.

Het vijfsterren hotel Okura opende in 1971 haar deuren. Het gebouw telt 23 verdiepingen, maar zoals vaak in Azie heeft het geen 13e verdieping. Boven in het 78 meter hoge gebouw zit het twee sterrenrestaurant Ciel Blue en beneden mag Yamazato het met één ster doen. Kwaliteit staat net als bij onze liften voorop bij deze Japanse partner.

 

 

 

 

Van der Valk Tilburg

Het Van der Valk-hotel in Tilburg is een van de nieuwste Valk Exclusief-hotels. Het ruim opgezette hotel heeft 150 hotelkamers, 10 zalen, restaurant en bar. Hiernaast heeft het luxe faciliteiten zoals een moderne fitness en een heerlijk zwembad! Natuurlijk mogen een wellness, beautysalon en zelfs een dakterras niet ontbreken!

Al deze faciliteiten zijn bereikbaar met drie Mitsubishi-liften die het hotel heeft gekozen. Het is voor het hotel belangrijk om over hoge-kwaliteit liften te beschikken. Gasten en personeel moeten te allen tijde gebruik kunnen maken van de liften.

Van der Valk Leusden

Het Van der Valk-hotel in Leusden was na circa 20 jaar toe aan een renovatie en modernisatie. Het perfecte moment voor nieuwe liftinstallaties, aangezien ook de installaties toe waren aan vervanging. Van der Valk Leusden koos voor nieuwe liften met een M-Use® contract. De nieuwe levensduur van de liften is daarmee tot 40 jaar gegarandeerd.

Van der Valk Apeldoorn

Apeldoorn is een Van der Valk-hotel rijker. Naast het Van der Valk-hotel in Zuidoost-Apeldoorn is er een nieuwe locatie geopend aan de noordkant van de stad. Het Van der Valk-hotel Apeldoorn kenmerkt zich door een traditioneel karakter, wat afwijkt van de moderne torenstijl die je in veel andere hotels terugziet. Maar ook in een traditioneel hotel passen 3 Mitsubishi-liften voor ultiem gemak voor de hotelbezoekers.

Olympic Hotel

Het Olympic Hotel Amsterdam is onderdeel van de ontwikkeling van de Sportas. Het hotel markeert met zijn toren van ruim 50 meter hoog de Sportas en schakelt het Olympisch gebied en het gebied met sportfaciliteiten van de Schinkeleilanden. Direct naast het Olympic Hotel ligt het Olympisch Stadion en heeft 309 kamers. In totaal hebben wij voor opdrachtgever Urban Hotel Real Estate bv 6 liften geplaatst.

Van der Valk-Amstel

Het nieuwe van der Valk hotel Amstel opende in september 2018 haar deuren. Het hotel bezit 206 kamers en faciliteiten zoals een zwembad, een tropen wellness en de nodige zalen en vergaderruimtes. Het hotel speelt hiermee in op zowel de zakelijke, als recreatieve markt.

Net als bij andere Van der Valk hotels hebben wij liften mogen installeren. We zijn dan ook verheugd en trots dat wij wederom het vertrouwen hebben gekregen van onze samenwerkingspartner. Bij Van Valk Amstel wordt er door gasten en personeel gebruik gemaakt van 4 liften.