De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Meegroeiliften geplaatst in De Zalmhaven I

Nieuwsbericht - Geplaatst op 29 januari 2020

Afgelopen zaterdag plaatsten wij op spectaculaire wijze twee MEEgroeiliften in de Zalmhaventoren in Rotterdam. De liften worden tijdens de bouw gebruikt om personeel en bouwmaterialen te vervoeren.

MEEgroeiliften helpen bij bouw van De Zalmhaven I

Eind vorig jaar zijn we begonnen met het bouwen van de MEEgroeiliften in De Zalmhaven I. In totaal worden er drie torens gebouwd. In de hoogste toren van 215 meter hoog werkten we de afgelopen weken hard om de liftschachten en werkplekken klaar te maken voor de installatie van de MEEgroeiliften.

Een MEEgroeilift is een lift die letterlijk meegroeit met de bouw van een hoogbouwpand. Bij De Zalmhaven I groeit de lift per vier verdiepingen mee. Op de onderste verdieping van de toren is een speciale ruimte voor de materialen die nodig zijn voor de bouw van de lift. Zo kunnen onze liftmonteurs efficiënt en veilig de MEEgroeiliften stap voor stap omhoog bouwen.

Lees meer over het Zalmhaventoren project en de MEEgroeiliften.

 

Meer lezen?

Zalmhaven

Rotterdam

Met 215 meter is De Zalmhaven I de hoogste woontoren in de Benelux, uitkijkend over de Maas en de Erasmusbrug van Rotterdam. Mitsubishi is sinds de ontwikkelfase van de wolkenkrabbers aangesloten als liftleverancier en als adviseur in verticale mobiliteit.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Zalmhaven

Verticale mobiliteit: een toekomst in de lucht met hoogbouw

Het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid berekende in 2017 dat files ons jaarlijks tot wel 3,7 miljard euro kosten. Hoe is dat straks voor de lift?

Lees meer over Verticale mobiliteit: een toekomst in de lucht met hoogbouw

Meekijken met Gerard, stermonteur

Hoewel Gerard jarenlange ervaring heeft in de buitendienst, werkt hij momenteel binnen de fabriek. Hij is druk met de voorbereidingen van de MEEgroeiliften.

Lees meer over Meekijken met Gerard, stermonteur