De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Primeur: Wonen Meerssen kiest voor M-Use® gebruiksmodel

Nieuwsbericht - Geplaatst op 8 september 2021

21 juli jongstleden was een bijzondere dag! Op deze dag heeft directeur Luc van der Berg van Wonen Meerssen het M-Use® contract voor woningcorporaties ondertekend dat is vormgegeven door Mitsubishi Elevator Europe’s Head of Sales Ronald Koedam samen met Frans Gärtener, Erik Donders en Ron Bahnen van Wonen Meerssen. Wonen Meerssen heeft hiermee de primeur om als eerste woningcorporatie ons M-Use® gebruiksmodel in gebruik te nemen. Met het ondertekenen van het contract starten Mitsubishi Elevator Europe en Wonen Meerssen een langdurige en intensieve samenwerking rondom zorgeloos liftgebruik.

Het ondertekenen van het contract vond plaats tijdens een ontspannen ochtend met veel humor en de nodige Limburgse vlaai en gezelligheid. Na de officiële ondertekening zijn Luc van den Bergh en Ronald Koedam in gesprek gegaan met projectcoördinatoren Erik Donders en Ron Bahnen van het bedrijfsbureau van Wonen Meerssen. Zij deelden hun positieve ervaringen met Mitsubishi Elevator Europe: “Mitsubishi is een partner die altijd meedenkt in het zoeken naar oplossingen. Natuurlijk waren er af en toe wel uitdagingen, maar we zijn altijd met elkaar in gesprek gebleven om tot een goede oplossing te komen.”

Woning Meerssen had tot vorig jaar nog nooit samengewerkt met Mitsubishi Elevator Europe. Hier kwam verandering in toen Wonen Meerssen advies inwon bij Liftintermediar over wat de beste oplossing zou zijn voor het vervangen van een lift bij een lopend renovatieproject. Uit het advies van Liftintermediar kwam Mitsubishi Elevator Europe naar voren als de beste partner voor dit project.

De samenwerking die hier vorig jaar uit voortkwam is door zowel Wonen Meerssen als door Mitsubishi Elevator Europe als positief ervaren en smaakte naar meer. Van den Bergh: “Vervolgens sprak Frans Gärtener (adjunct-directeur bij Wonen Meerssen) op een event Mitsubishi’s accountmanager Maarten Hillebrand. Hij vertelde hem over het M-Use® gebruiksmodel. Dat werd met enthousiasme ontvangen en hij heeft toen een uitnodiging gekregen om een vrijblijvende presentatie te komen geven. En zo is M-Use® een serieuze optie geworden voor Wonen Meerssen.”

Luc van den Bergh: “Ik ben verbaasd dat wij de eerste woningcorporatie zijn die het M-Use® gebruiksmodel gaan toepassen. Je kan het vergelijken met het leasen van een auto: alle zorgen worden je ontnomen voor een vaste prijs.”

“In vergelijking met traditionele koop heeft het M-Use® gebruiksmodel vele voordelen. Zo maakt het M-Use® gebruiksmodel gebruik van een robuust product met een lage storingsgevoeligheid en een egale financiële kasstroom. Dit betekent dat er bij dit model sprake is van een vastgesteld jaarbedrag waar alle kosten inzitten. Hierdoor zijn financiële verassingen voor ons als gebouweigenaar dus uitgesloten. Daarnaast worden we als gebouweigenaar wat betreft de liften voor de komende 20 tot 40 jaar compleet ontzorgd.”

Deze voordelen in combinatie met een goed advies van Liftintermediair hebben er voor gezorgd dat Wonen Meerssen heeft gekozen voor het M-Use® gebruiksmodel. Als Mitsubishi Elevator Europe zijn wij er trots op dat we 6 liften mogen leveren voor de renovatieprojecten van Wonen Meerssen en we hopen op een goede samenwerking nu en in de toekomst!

Van links naar rechts: Ron Bahnen (Wonen Meerssen), Samir Dadi (Mitsubishi Elevator Europe), Erik Donders (Wonen Meerssen), Luc van den Bergh (Wonen Meerssen), Ronald Koedam (Mitsubishi Elevator Europe) en Frans Gärtener (Wonen Meerssen) na de ondertekening van het contract.
Van links naar rechts: Ron Bahnen (Wonen Meerssen), Samir Dadi (Mitsubishi Elevator Europe), Erik Donders (Wonen Meerssen), Luc van den Bergh (Wonen Meerssen), Ronald Koedam (Mitsubishi Elevator Europe) en Frans Gärtener (Wonen Meerssen) na de ondertekening van het contract.

Duitse projectontwikkelaar Osmab Gewerbe GmbH sluit overeenkomst voor M-Use® liften

De 10 liften in een grootschalig bouwproject van Osmab in Köln betekent onze eerste M-Use® samenwerking in Duitsland. Bekijk en lees meer over dit project.

Lees meer over Duitse projectontwikkelaar Osmab Gewerbe GmbH sluit overeenkomst voor M-Use® liften

Mitsubishi doet goede zaken met M-Use®

Het spreekt met name VvE’s aan. Niet investeren in een grote renovatie of vervanging, maar kiezen voor een nieuwe,tegen een vaste afdracht per maand.

Lees meer over Mitsubishi doet goede zaken met M-Use®

Zorgeloos liftgebruik: gegarandeerd de hoogste kwaliteit voor jouw project met het M-Use® gebruiksmodel

Met M-Use® biedt Mitsubishi Elevators Europe een gebruiksmodel voor liften tegen de laagste exploitatiekosten. In dit blog lees je hoe je als ontwikkelaar het gebruiksmodel in je project opneemt.

Lees meer over Zorgeloos liftgebruik: gegarandeerd de hoogste kwaliteit voor jouw project met het M-Use® gebruiksmodel