Bastion Hotel Amersfoort

Bastion Hotel Amersfoort is een nieuw hotel, geopend sinds 1 februari 2023. Het 34e hotel binnen de keten heeft 138 kamers verspreid over 7 verdiepingen. Het heeft een perfecte ligging bij knooppunt Hoevelaken, waar de A28 en A1 elkaar kruisen. Het centrum is op slechts 10 minuten loopafstand. In dit hotel kunt u  zorgeloos gebruikmaken van onze MOVE-liften. In de centrale kern zijn 2 liften die de gasten naar het hotel brengen. Hierdoor is de wachttijd kort en het comfortabele gevoel optimaal bereikt.

Een corporatielift voor de Engweg

De appartementen zijn voor 1- en 2-persoons huishoudens en zijn tussen de 45 en 65 vierkante meter groot. De woningen zijn voorzien van een robuuste corporatielift MOVE. Deze hebben we samen met woningcorporatie Portaal vormgegeven. Geheel in overeenstemming met de specifieke wensen. Het woongebouw ligt op een mooi locatie in het dorp Hoogland. Dicht bij een groot park en voorzieningen als winkels, restaurants en het zwembad.

Studentenhuisvesting Zwolle Pannekoekendijk

Aan de Pannekoekendijk in Zwolle staan de gebouwen van de Studentenhuisvesting. Deze stralen een historische sfeer uit, wat weer direct aansluit bij het nabijgelegen centrum van Zwolle. De bruine en rode bakstenen met twee verdiepingshoge uitsparingen voor glas en ramen geven het complex een pakhuisachtige uitstraling. In totaal is er ruimte voor 357 studentenwoningen.

Deze studentenwoningen zijn te bereiken met de nieuwe MOVE lift. Door de hoge gebruiksfrequentie was er vraag naar een betaalbare lift met een hoge kwaliteit. Doordat studenten zich actief door het gebouw heen bewegen, zal de lift veel gebruikt worden. Doordat de meeste studenten na een aantal jaar weer verhuizen, zal de lift ook met regelmaat gebruikt worden om goederen te vervoeren. Deze MOVE lift kan gelukkig tot 1000kg vervoeren.

 

Heebink

J. Heebink Logistic Services is een international transportbedrijf met vestigingen in Engeland en Nederland. Voor de vestiging in Veenendaal nam Heebink in 2020 haar nieuwe kantoor en logistieke hal in gebruik. Zij hebben als één van de eersten in Europa gekozen voor twee nieuwe MOVE liften. Een lift is voor de toegang naar het kantoor en de andere gebruiken zij voor het logistieke gedeelte van het pand.

Jarenlange partners

Transportbedrijf Heebink en Mitsubishi Liften liggen op steenworp afstand van elkaar op industrieterrein Gildetrom. Dankzij het jarenlange partnerschap met onze buur is voor dit project een mooie samenwerking ontstaan. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en trots dat wij hier een van de eerste MOVE liften mochten installeren!

Huis & Hypotheek

Voor de uitbreiding van hun assortiment aan financiële diensten in de sportsector, heeft Huis en Hypotheek een nieuwe pand laten bouwen. Het pand dat naast het huidige kantoorpand werd gebouwd telt drie verdiepingen. De begane grond staat in het teken van sport. Het is een unieke werkomgeving, voorbeelden hiervan zijn de op de vloer getekende atletiek baan of de tribune in de presentatieruimte.

Innovatieve en energiezuinige lift

Als een van de eerste opdrachtgevers koos Huis en Hypotheek voor de nieuwe MOVE lift. In een eerder interview gaf eigenaar Dave Smits aan “Het is een innovatieve en energiezuinige lift, waarbij het onderhoud op afstand wordt geregeld. Verder vonden wij het belangrijk om te kiezen voor een lokale partner. We zitten hemelsbreed 300 meter bij elkaar vandaan. Als ondernemer heb je ook een maatschappelijke rol. Als je een lokale samenwerking aan kunt gaan, dan is dat alleen maar mooi.’

Kreeft

Bouwbedrijf Kreeft B.V. heeft als aannemer ruimschoots kennis en ervaring in het bouwen van woningen en utiliteitsgebouwen zoals scholen, kantoren en bedrijfsruimten. Medio mei 2020 is het nieuwe bedrijfspand in Ede opgeleverd voor hun eigen bedrijfsvoering en personeel. In het gebouw hebben wij de 1e MOVE lift met 3 stopplaatsen in 6 weken geïnstalleerd.

Bij Bouwbedrijf Kreeft was men op zoek naar een energiezuinige lift met een betrouwbare werking, die tevens bijdraagt aan een beter milieu. Uit het door ons opgestelde meerjarenonderhoudsplan bleek dat de MOVE lift de beste keuze was. Het ontwerp van de MOVE lift is gebaseerd op duurzaamheidsprincipes volgens C2C (cradle-to-cradle) certificering, waarbij een gesloten kringloop wordt nagestreefd.

Van der Valk Tilburg

Het Van der Valk-hotel in Tilburg is een van de nieuwste Valk Exclusief-hotels. Het ruim opgezette hotel heeft 150 hotelkamers, 10 zalen, restaurant en bar. Hiernaast heeft het luxe faciliteiten zoals een moderne fitness en een heerlijk zwembad! Natuurlijk mogen een wellness, beautysalon en zelfs een dakterras niet ontbreken!

Al deze faciliteiten zijn bereikbaar met drie Mitsubishi-liften die het hotel heeft gekozen. Het is voor het hotel belangrijk om over hoge-kwaliteit liften te beschikken. Gasten en personeel moeten te allen tijde gebruik kunnen maken van de liften.

Heerema

Bij Heerema in Leiden onderhouden wij 5 liften. Zo brengen wij het personeel in de morgen naar hun werkplek en in de middag naar  beneden voor de lunch.

Heerema Marine Contractors is marktleider in het transport, installatie en ontmantelen van offshore-constructies. Je kan hierbij denken aan vaste en drijvende constructies. Ze beschikken over de grootste kraanschepen ter wereld. Hun missie is om ieder project veilig, op tijd en binnen budget op te leveren. Zo doen wij dat ook met onze liften.

Technova College

Het Technova College is een hypermoderne, mbo-school in Ede, waar alles draait om techniek en creativiteit.  Het nieuwe technische college van Ede is een prachtige leer-werkomgeving waar studenten de juiste aandacht krijgen voor techniek. Ze worden door gepassioneerde docenten en medewerkers opgeleid tot technische en creatieve vakmensen. Hierdoor verstaan de studenten straks een vak waar de maatschappij om vraagt.

Onze partner, Bouwbedrijf de Kreeft, heeft in 2,5 jaar tijd een hypermoderne mbo-school neergezet. Bij een modern gebouw hoort uiteraard een moderne nieuwe lift. Daarom koos het Technova College Ede voor een duurzaam gebruiksmodel voor liften: M-Use®. Met deze  M-Use® heeft het Technova Collega 40 jaar de beschikking over een goedwerkende lift, zonder zich zorgen te hoeven maken over liftonderhoud, reparaties en andere bijkomende kosten.

Van der Valk Apeldoorn

Apeldoorn is een Van der Valk-hotel rijker. Naast het Van der Valk-hotel in Zuidoost-Apeldoorn is er een nieuwe locatie geopend aan de noordkant van de stad. Het Van der Valk-hotel Apeldoorn kenmerkt zich door een traditioneel karakter, wat afwijkt van de moderne torenstijl die je in veel andere hotels terugziet. Maar ook in een traditioneel hotel passen 3 Mitsubishi-liften voor ultiem gemak voor de hotelbezoekers.