Van der Valk Schiedam

Hotel Schiedam heeft 179 luxe hotelkamers en 5 suites, 13 multifunctionele zalen, restaurants. Een totaal nieuwe belevenis in Schiedam. Het hotel beschikt over allerlei luxe faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Hoe uniek is het bijvoorbeeld om te zwemmen op de zestiende verdieping van het hotel? Deze is te bereiken met een van onze hoge kwaliteit Nexiez-liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Lelystad

Van der Valk Hotel Lelystad heeft 143 hotelkamers in verschillende categorieën van comfort kamers tot luxe suites. Je kunt terecht in het stijlvolle restaurant. Geniet van een ontspannen moment in de wellness met zwembad of een work-out in de hotelgym. Of proost met een verfrissende cocktail in de indrukwekkende skybar op de 16e etage van het hotel, met fantastisch uitzicht. Het hotel is voorzien van drie Mitsubishi-liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Gorinchem

In januari 2023 heeft Van der Valk Hotel Gorinchem haar deuren geopend. Tijdens een verblijf kun je genieten van stijlvolle restaurants. Een event of meeting plannen. Of voor plezier en ontspanning gaan en een gokje wagen bij Jack’s casino of een ontspannende behandeling bij Weleda City Spa boeken.

Van der Valk Hotel Gorinchem beschikt over 158 comfortabele hotelkamers en luxe suites. Bereikbaar met vier Nexiez-MRL liften.

Meer Van der Valk-projecten zien? Neem eens een kijkje op onze collagepagina!

Of lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Eindhoven Best

Op steenworp afstand van luchthaven Eindhoven. Luxe kamers en suites, weelderige wellness, een exclusieve skybar, verschillende restaurants en een Brabantse kroeg. Multifunctionele zalen en boardrooms. In het groene hart van Brabant. Vakantieganger of zakenreiziger: dit is de ideale uitvalsbasis. Waar aandacht is besteed aan betrouwbare en bij de luxe uitstraling van het hotel passende liften.

Meer Van der Valk-projecten? Bekijk onze collagepagina!

Onze nieuwbouw liftoplossingen vind je hier.

Reinaerde Boudewijn Büchstraat Utrecht

Aan de Boudewijn Büchstraat wonen mensen met een licht- tot matig verstandelijke beperking in de leeftijd van ongeveer 25 tot 65 jaar. Daarnaast kan sprake zijn van bijkomende problematiek zoals autisme.

Vanwege de beperkingen en zorg is goede bereikbaarheid van de verschillende verdiepingen belangrijk. Onze MOVE lift helpt hierbij.

Lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Nigerdreef Utrecht Overvecht

In de Nigerdreef-flat heeft Portaal 174 woningen. De woningen dateren van eind jaren zestig en voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. Vanaf maart 2021 werden deze woningen comfortabel en energiezuinig gemaakt en kregen ze een uitstraling die past bij deze tijd. De binnenkant werd vernieuwd, waarbij de liften natuurlijk niet konden ontbreken.

De bewoners kunnen nu gebruik maken van 6 MRL-special-liften, waarvoor het liftontwerp speciaal is aangepast op de beschikbare schachtafmetingen.

Lees meer over onze maatwerkliften.

Hoflaan Leiden

De 74 gevarieerde appartementen aan de Hoflaan en Weidehof in Leiden, tussen de 50m2 tot 65 m2groot, hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor kleine huishoudens en senioren. Een fijne plek om te wonen met als aanvulling een gemeenschappelijke binnentuin.

De appartementen zijn verdeeld over drie woongebouwen, die allemaal worden ontsloten met een MOVE corporatielift. Bewoners kunnen hierdoor langer zelfstandig blijven wonen.

Lees hier meer over onze verschillende nieuwbouw liftoplossingen.

Bastion Hotel Amersfoort

Bastion Hotel Amersfoort is een nieuw hotel, geopend sinds 1 februari 2023. Het 34e hotel binnen de keten heeft 138 kamers verspreid over 7 verdiepingen. Het heeft een perfecte ligging bij knooppunt Hoevelaken, waar de A28 en A1 elkaar kruisen. Het centrum is op slechts 10 minuten loopafstand. In dit hotel kun je zorgeloos gebruikmaken van onze MOVE-liften. In de centrale kern zijn 2 liften die de gasten naar het hotel brengen. Hierdoor is de wachttijd kort en het comfortabele gevoel optimaal bereikt.

Een corporatielift voor de Engweg

De appartementen zijn voor 1- en 2-persoons huishoudens en zijn tussen de 45 en 65 vierkante meter groot. De woningen zijn voorzien van een robuuste corporatielift MOVE. Deze hebben we samen met woningcorporatie Portaal vormgegeven. Geheel in overeenstemming met de specifieke wensen. Het woongebouw ligt op een mooie locatie in het dorp Hoogland. Dicht bij een groot park en voorzieningen als winkels, restaurants en het zwembad.

 

Meer informatie over de MOVE corporatielift