Stoutenborgh Hoevelaken

De Stoutenborgh is een seniorencomplex. De appartementen liggen op de begane grond en de eerste verdieping. Diverse algemene voorzieningen bevinden zich in het gebouw, waaronder regelmatige filmvoorstellingen, kaartclubs, enz. De voorzieningen en verdiepingen zijn bereikbaar via twee MOVE-liften.

Lees hier meer over liftvervanging.

Reinaerde Boudewijn Büchstraat Utrecht

Aan de Boudewijn Büchstraat wonen mensen met een licht- tot matig verstandelijke beperking in de leeftijd van ongeveer 25 tot 65 jaar. Daarnaast kan sprake zijn van bijkomende problematiek zoals autisme.

Vanwege de beperkingen en zorg is goede bereikbaarheid van de verschillende verdiepingen belangrijk. Onze MOVE lift helpt hierbij.

Lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Nigerdreef Utrecht Overvecht

In de Nigerdreef-flat heeft Portaal 174 woningen. De woningen dateren van eind jaren zestig en voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. Vanaf maart 2021 werden deze woningen comfortabel en energiezuinig gemaakt en kregen ze een uitstraling die past bij deze tijd. De binnenkant werd vernieuwd, waarbij de liften natuurlijk niet konden ontbreken.

De bewoners kunnen nu gebruik maken van 6 MRL-special-liften, waarvoor het liftontwerp speciaal is aangepast op de beschikbare schachtafmetingen.

Lees meer over onze maatwerkliften.

Hoflaan Leiden

De 74 gevarieerde appartementen aan de Hoflaan en Weidehof in Leiden, tussen de 50m2 tot 65 m2groot, hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor kleine huishoudens en senioren. Een fijne plek om te wonen met als aanvulling een gemeenschappelijke binnentuin.

De appartementen zijn verdeeld over drie woongebouwen, die allemaal worden ontsloten met een MOVE corporatielift. Bewoners kunnen hierdoor langer zelfstandig blijven wonen.

Lees hier meer over onze verschillende nieuwbouw liftoplossingen.

Van der Valk Hengelo

Het Van der Valk bevindt zich midden in het prachtige Twentse landschap. Er zijn luxe kamers en suites aanwezig en een sfeervol restaurant inclusief hotelbar. De zalen zijn multifunctioneel en hebben een moderne uitstraling. In de binnentuin is een exclusieve wellness; hier kun je helemaal tot rust komen. Ultiem ontspannen begint dan ook bij Hotel Hengelo. Dat alles is verbonden met de mooie nieuwe MOVE liften van Mitsubishi. Onze liften zijn ter vervanging van de oude liften. Hiermee is het hotel op het gebied van mobiliteit voor mindervaliden weer up-to-date gemaakt.

Bastion Hotel Amersfoort

Bastion Hotel Amersfoort is een nieuw hotel, geopend sinds 1 februari 2023. Het 34e hotel binnen de keten heeft 138 kamers verspreid over 7 verdiepingen. Het heeft een perfecte ligging bij knooppunt Hoevelaken, waar de A28 en A1 elkaar kruisen. Het centrum is op slechts 10 minuten loopafstand. In dit hotel kun je zorgeloos gebruikmaken van onze MOVE-liften. In de centrale kern zijn 2 liften die de gasten naar het hotel brengen. Hierdoor is de wachttijd kort en het comfortabele gevoel optimaal bereikt.

Van der Valk Hengelo

Centraal gelegen in Twente ligt Van der Valk Hotel Hengelo. Een mooie uitvalsbasis om te genieten van de rust in de regio. Het hotel heeft naast 203 kamers en luxe suites veel faciliteiten. Zoals een restaurant met hotelbar en 10 vergaderzalen.

En wat is een hotel zonder betrouwbare liften? In oktober 2020 gingen we aan de slag. We renoveerden de oude liften en bouwden ze om naar MOVE liften. Daarnaast plaatsten we ook twee volledig nieuwe MOVE liften: in de lobby en in een bijgebouw naar de kamers. Zo is Van der Valk Hotel Hengelo op het gebied van verticale mobiliteit klaar voor de toekomst.

Studentenhuisvesting Zwolle Pannekoekendijk

Aan de Pannekoekendijk in Zwolle staan de gebouwen van de Studentenhuisvesting. Deze stralen een historische sfeer uit, wat weer direct aansluit bij het nabijgelegen centrum van Zwolle. De bruine en rode bakstenen met twee verdiepingshoge uitsparingen voor glas en ramen geven het complex een pakhuisachtige uitstraling. In totaal is er ruimte voor 357 studentenwoningen.

Deze studentenwoningen zijn te bereiken met de nieuwe MOVE lift. Door de hoge gebruiksfrequentie was er vraag naar een betaalbare lift met een hoge kwaliteit. Doordat studenten zich actief door het gebouw heen bewegen, zal de lift veel gebruikt worden. Doordat de meeste studenten na een aantal jaar weer verhuizen, zal de lift ook met regelmaat gebruikt worden om goederen te vervoeren. Deze MOVE lift kan gelukkig tot 1000kg vervoeren.

 

Broederenklooster

Bij het voormalig Broederenklooster hebben we een van de eerste MOVE liften geplaatst. Een project dat voortkwam uit een eerdere succesvolle samenwerking met de uitbater. In 2001 installeerden we namelijk een Mitsubishi-lift in Kasteel Engelenburg. Geweldig om opnieuw bij te kunnen dragen aan een mooi project.

Het Broederenklooster dateert uit de 13e eeuw. Daarmee is het één van de oudste gebouwen van Zutphen. Inmiddels is het volledig gerenoveerd en heeft het een hotel met restaurant en meerdere vergaderzalen. Het ligt midden in het centrum en beschikt over een mooi terras en eigen kruidentuin.