De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Blog - Geplaatst op 13 december 2019

Op 6 november lanceerden we een nieuwe lift: de MOVE. Met deze lift richten we ons op de lage en middelhoge gebouwen in de utiliteit- en woningbouw. Dave Smits van Huis & Hypotheek uit Veenendaal is een van de eersten die een samenwerking met ons aanging voor een nieuwe MOVE lift. Hij vertelt waarom onze samenwerking verder gaat dan alleen een aankoop van een nieuwe lift.

Voorkant bedrijfspand en logo Huis en HypotheekDave is inmiddels ruim 15 jaar eigenaar van Huis & Hypotheek in Veenendaal. Met zijn bedrijf helpt hij mensen met hypotheekadvies en financiële zaken die komen kijken bij het kopen van een huis. Voordat Dave het bedrijfsleven in ging was hij jarenlang profvoetballer bij Willem II en Top Oss. We waren nieuwsgierig naar zijn topsportverleden en vroegen hem naar de verschillen en overeenkomsten tussen topsport en het bedrijfsleven.

Wat heb je als profvoetballer geleerd en hoe pas je dit toe in het bedrijfsleven?

‘Ik heb de discipline en topsportmentaliteit proberen mee te nemen naar het bedrijfsleven. Bij voetbal ben je gewend aan euforie, bijvoorbeeld na een overwinning. De voetbalwereld gaat altijd met pieken en dalen. Soms win je, soms zit je in een mindere periode. Op de werkvloer is dat anders. Of het nu een goede of een slechte week is, iedereen gaat altijd redelijk met hetzelfde gevoel naar huis. Hier raak je aan gewend, maar toch streven we bij Huis & Hypotheek al 15 jaar een topsportmentaliteit na.’

Nieuw pand Huis en HypotheekHoe laat je de topsportmentaliteit terugkomen in jouw bedrijf?

‘Huis & Hypotheek groeit flink. Op dit moment zijn we een nieuw pand aan het bouwen, zodat we in de toekomst al onze klanten goed kunnen helpen. Op de begane grond bij de afdeling sportfinancieringen laten we een grote tribune bouwen, waar presentaties gegeven kunnen worden. Geen rustige setting met tafels en stoelen, maar een plek die past bij de sportwereld. Net als bij sport wil je passie en euforie overbrengen, dat laten we op deze manier terugkomen op de werkvloer.’

Waarom hebben jullie voor Mitsubishi Elevators Europe gekozen?

‘Bij Huis & Hypotheek staan zowel de klant als de medewerker centraal. Persoonlijk contact met onze klanten vinden we heel belangrijk, in combinatie met het gebruik van de nieuwste technologieën. Dat zien we ook graag terug bij onze partners. Zij moeten hetzelfde DNA hebben en bij Mitsubishi is dat het geval. Ik heb de mensen van Mitsubishi leren kennen in een sportomgeving. We raakten aan de praat en het bleek een goede match. De innovatieve gedachten en het persoonlijk contact spraken mij aan. Daarnaast ontwerpen zij concepten en producten die nieuw zijn in de markt. Hierdoor hoefden we niet lang na te denken over de keuze voor een liftleverancier.’

Waarom kozen jullie voor de MOVE lift?

“Het is een innovatieve en energiezuinige lift, waarbij het onderhoud op afstand wordt geregeld. Verder vonden wij het belangrijk om te kiezen voor een lokale partner. We zitten hemelsbreed 300 meter bij elkaar vandaan. Als ondernemer heb je ook een maatschappelijke rol. Als je een lokale samenwerking aan kunt gaan, dan is dat alleen maar mooi.’ Tot slot doet Dave nog een uitnodiging: ‘Mochten er klanten van Mitsubishi een kijkje willen nemen hoe de MOVE lift zich in ons pand beweegt, dan zijn ze van harte welkom!’

Bekijk het interview met Dave Smits

.

Meer gerelateerd nieuws lezen?

Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Interview met eigenaar Dave Smits over de keuze voor de nieuwe MOVE lift van Mitsubishi Elevator Europe. Lees zijn verhaal en bekijk de video.

Lees meer over Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Installatie 1e MOVE lift bij bouwbedrijf Kreeft gestart

Mitsubishi is begonnen met de installatie van een MOVE lift bij het nieuwe bedrijfspand van bouwbedrijf Kreeft in Ede. Lees wat we allemaal gaan doen.

Lees meer over Installatie 1e MOVE lift bij bouwbedrijf Kreeft gestart

MEEkijken met nieuwbouwmonteurs Nick en Hendrik

Nieuwbouwmonteurs Nick en Hendrik monteren de eerste MOVE lift bij bouwbedrijf Kreeft in Ede. Ook vertellen zij over hun werkervaringen bij Mitsubishi.

Lees meer over MEEkijken met nieuwbouwmonteurs Nick en Hendrik