De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Installatie 1e MOVE lift bij bouwbedrijf Kreeft gestart

Nieuwsbericht - Geplaatst op 19 februari 2020

We zijn begonnen met de installatie van de 1e MOVE lift bij het nieuwe bedrijfspand van bouwbedrijf Kreeft in Ede. We namen alvast een kijkje bij onze monteurs op de bouwplaats.

Bouwbedrijf Kreeft heeft ruimschoots kennis en ervaring in het bouwen van woningen en utiliteitsgebouwen zoals scholen, kantoren en bedrijfsruimten. Op dit moment zijn zij bezig met een gloednieuw bedrijfspand in Ede voor hun eigen bedrijfsvoering en personeel. In het gebouw installeren wij de komende 6 weken een gloednieuwe MOVE lift met 3 stopplaatsen. Naar verwachting is het project eind maart in week 10 afgerond.

 

Kreeft kiest voor de MOVE
Kreeft was op zoek naar een energiezuinige lift met een betrouwbare werking, die tevens bijdraagt aan een beter milieu. Uit het door ons opgestelde meerjarenonderhoudsplan bleek dat de MOVE lift de beste keuze was. Het ontwerp van de MOVE lift is gebaseerd op duurzaamheidsprincipes volgens C2C (cradle-to-cradle) certificering, waarbij een gesloten kringloop wordt nagestreefd. Daarnaast minimaliseert de MOVE het energiegebruik door licht- en besturingssystemen zoveel mogelijk uit te schakelen op de momenten dat de lift niet wordt gebruikt. Door de keuze voor MOVE, heeft bedrijfspand van Kreeft straks als eerste in Nederland een MOVE lift in gebruik. We willen bouwbedrijf Kreeft dan ook bedanken voor het vertrouwen als partner!

Wil je meer weten over dit project? Blijf ons dan volgens op Facebook of LinkedIn.

Meer lezen?

6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

De MOVE is een nieuw duurzaam ontwerp lift met een optimale betrouwbaarheid en een lage milieu-impact. Wat maakt deze lift zo vernieuwend? We geven 6 redenen.

Lees meer over 6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Interview met eigenaar Dave Smits over de keuze voor de nieuwe MOVE lift van Mitsubishi Elevator Europe. Lees zijn verhaal en bekijk de video.

Lees meer over Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Mitsubishi Elevator Europe lanceert eerste lift ter wereld die gereed is voor C2C certificering: de MOVE

Mitsubishi Elevator Europe heeft vandaag de lancering van de bekend gemaakt. De MOVE is volledig ontworpen langs de cradle-to-cradle (C2C) filosofie

Lees meer over Mitsubishi Elevator Europe lanceert eerste lift ter wereld die gereed is voor C2C certificering: de MOVE