Stoutenborgh Hoevelaken

De Stoutenborgh is een seniorencomplex. De appartementen liggen op de begane grond en de eerste verdieping. Diverse algemene voorzieningen bevinden zich in het gebouw, waaronder regelmatige filmvoorstellingen, kaartclubs, enz. De voorzieningen en verdiepingen zijn bereikbaar via twee MOVE-liften.

Lees hier meer over liftvervanging.

Marie Koenenhof Geulle

De Marie Koenenhof is gelegen in de buurt Hulsen-Oostbroek in Limburg. De betrekkelijk rustige buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder.

De bewoners van de appartementen maken gebruik van de moderne Nexiez MRL lift. Omdat er is gekozen voor het M-Use® gebruiksmodel, wordt de lift netjes onderhouden en gekeurd door Mitsubishi Liften.

Lees hier meer over liftvervanging.

Beukeloord Meerssen

Woonzorgcentrum Beukeloord in het hart van Meerssen verzorgt 51 bewoners intensief vanwege hun lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Als je in een situatie komt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat en je kwetsbaarder wordt, moet je erop kunnen vertrouwen dat er mensen zijn op wie je kunt terugvallen. Een goede en betrouwbare lift is hier onderdeel van.

Wij vervingen de bestaande lift door de Nexiez MRL-lift op basis van het gebruiksmodel M-Use®. Met dit gebruiksmodel nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons wat betreft liftzaken. Zo kan de aandacht en zorg volledig gericht zijn op de bewoners.

Lees hier meer over onze liftvervangingen.

Van der Valk Hengelo

Het Van der Valk bevindt zich midden in het prachtige Twentse landschap. Er zijn luxe kamers en suites aanwezig en een sfeervol restaurant inclusief hotelbar. De zalen zijn multifunctioneel en hebben een moderne uitstraling. In de binnentuin is een exclusieve wellness; hier kun je helemaal tot rust komen. Ultiem ontspannen begint dan ook bij Hotel Hengelo. Dat alles is verbonden met de mooie nieuwe MOVE liften van Mitsubishi. Onze liften zijn ter vervanging van de oude liften. Hiermee is het hotel op het gebied van mobiliteit voor mindervaliden weer up-to-date gemaakt.

Bunterhoek-Verzorgingstehuis

In het hart van Nunspeet ligt woonzorgcentrum De Bunterhoek. Het centrum biedt plek aan 62 cliënten met dementie en heeft comfortabel wonen hoog in het vaandel staan. Daar dragen we graag aan bij met goede en betrouwbare liften.

Daarom renoveerden we onlangs twee Nexiez MRL-E liften. Zowel bewoners als het personeel maken gebruik van de liften. In beide vleugels van het pand zit een lift met drie stops. Daardoor is naast elke woning ook de rolstoelvriendelijke tuin goed bereikbaar.

Van der Valk Hengelo

Centraal gelegen in Twente ligt Van der Valk Hotel Hengelo. Een mooie uitvalsbasis om te genieten van de rust in de regio. Het hotel heeft naast 203 kamers en luxe suites veel faciliteiten. Zoals een restaurant met hotelbar en 10 vergaderzalen.

En wat is een hotel zonder betrouwbare liften? In oktober 2020 gingen we aan de slag. We renoveerden de oude liften en bouwden ze om naar MOVE liften. Daarnaast plaatsten we ook twee volledig nieuwe MOVE liften: in de lobby en in een bijgebouw naar de kamers. Zo is Van der Valk Hotel Hengelo op het gebied van verticale mobiliteit klaar voor de toekomst.

VvE de Hazelaar

Het appartementencomplex van VvE De Hazelaar bestaat uit 44 appartementen. Het pand stamt uit de jaren 60 en heeft eind 2020 een nieuwe M-Use® lift in gebruik genomen. Gezien de wat hogere leeftijd van de bewoners voldeed de oude lift niet meer.

Omdat er ruimte was om de schacht uit te breiden, kon er een nieuwe lift worden geplaatst. Deze is nu ook geschikt voor het vervoeren van brancards. Omdat de bewoners voor M-Use® hebben gekozen, hebben ze de liftkosten kunnen opnemen in hun MJOP. Iedereen weet nu waar ze de komende jaren aan toe zijn.

Lees meer over M-Use®, ons unieke circulaire gebruiksmodel.

Broederenklooster

Bij het voormalig Broederenklooster hebben we een van de eerste MOVE liften geplaatst. Een project dat voortkwam uit een eerdere succesvolle samenwerking met de uitbater. In 2001 installeerden we namelijk een Mitsubishi-lift in Kasteel Engelenburg. Geweldig om opnieuw bij te kunnen dragen aan een mooi project.

Het Broederenklooster dateert uit de 13e eeuw. Daarmee is het één van de oudste gebouwen van Zutphen. Inmiddels is het volledig gerenoveerd en heeft het een hotel met restaurant en meerdere vergaderzalen. Het ligt midden in het centrum en beschikt over een mooi terras en eigen kruidentuin.

Hotel Okura

Bij Hotel Okura in Amsterdam zijn we begin 2020 gestart met de liftrenovatie van zowel de machinekamer, de liften en haar interieur. Het hotel maakt in totaal gebruik van 13 liften. Deze bestaan uit diverse types zoals een dienstlift, een gastenlift en zelfs een autolift. Voor de afgelopen renovatie zijn de 4 gastenliften compleet gerenoveerd. Denk hierbij aan het vervangen van de besturingskast, tractiemotor, bekabeling en het vernieuwen van het liftinterieur.

Het vijfsterren hotel Okura opende in 1971 haar deuren. Het gebouw telt 23 verdiepingen, maar zoals vaak in Azie heeft het geen 13e verdieping. Boven in het 78 meter hoge gebouw zit het twee sterrenrestaurant Ciel Blue en beneden mag Yamazato het met één ster doen. Kwaliteit staat net als bij onze liften voorop bij deze Japanse partner.

 

 

 

 

Zalnéflat

De Zalnéflat in Zwolle telt, naast de algemene ruimten zoals een recreatiezaal, biljartkamer en kapsalon, 85 appartementen van diverse grootte. De woonoppervlakten liggen tussen de 38 m² en 140 m². De appartementen zijn gesplitst in twee vleugels van negen woonlagen. Deze zijn toegankelijk via twee liften en een gelijk aantal trappenhuizen. In de onderbouw bevinden zich de bergingen.

Bij de Zalné maakt men gebruik van 2 M-Use® liften. Deze zijn na een een grondige renovatie geïnstalleerd. Dankzij dit unieke circulaire gebruiksmodel betalen zowel de huidige als de toekomstige bewoners voor de lift.