De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

De levensloopbestendige Corporatielift voor jouw gebouw

De Corporatielift voor woningcorporaties

Wanneer je gaat nadenken over een goede lift voor jouw huurders, passeer je een aantal criteria waaraan deze moet voldoen. Een van de belangrijkste factoren is de levensduur en de bijbehorende kosten van de lift. Een levensloopbestendige lift in combinatie met goed liftonderhoud zal zorgen voor een langere levensduur en een voordelige ’total cost of ownership’. Hiermee voorkom je verrassingen, storingen en dus overlast voor bewoners. Door de nieuw ontwikkelde corporatielift bieden wij een hoge kwaliteit lift aan gemaakt van vrij verkrijgbare componenten voor een scherpe prijs.

DSC09747C_RESIZE
Move corporatielift2

De MOVE als basis voor de Corporatielift

Gebaseerd op de volledig uit vrij verkrijgbare componenten opgebouwde MOVE-lift, hebben wij samen met een onafhankelijke liftadviseur en woningcorporaties de Corporatielift ontwikkeld. Een betrouwbare lift, uitgevoerd met extra robuuste deuren en een vandaalbestendig plafond, voorzien van een energiezuinig LED-paneel.

Daarnaast zijn in de liftkooi en bediening diverse voorbereidingen getroffen om de lift ook naar de toekomst toe levensloopbestendig te maken. Bijvoorbeeld bij veranderende gebruikersbehoefte. Denk hierbij aan een voorbereiding voor een klapstoeltje in de liftcabine.

De Corporatielift kan ook uitgevoerd worden in kleinere schachtmaten t.o.v. de reguliere MOVE, waardoor de lift makkelijker toegepast kan worden in bestaande bouw bij de vervanging van oude liften. Daarnaast hebben wij ook ervaringen met het voorzien van aanvullende voorzieningen omtrent gebouwbeveiliging (op maat oplossing mogelijk).

Bekijk het verhaal van woningcorporatie Patrimonium in Urk

Woningcorporatie Patrimonium

Woningcorporatie Patrimonium Urk had jarenlang problemen met een hun liften: veel storingen en stilstand. Daarom gingen ze op zoek naar betrouwbare vervangers en vonden die: twee nieuwe liften. Albert Woord, projectleider en opzichter bij Patrimonium Urk, vertelt waarom de keuze op Mitsubishi viel.

Bekijk de video of lees meer over de keuze van Patrimonium Urk.

Deze

bedrijven

gebruiken

 

MOVE

 

liften

Meer MOVE projecten

Kreeft

Ede

De eerste MOVE lift staat bij Bouwbedrijf Kreeft in Ede. Een energiezuinige en betrouwbare lift die binnen 6 weken te installeren is.

Nieuwbouw
Lees meer over Kreeft

Huis & Hypotheek

Veenendaal

Mede door Innovatie en ontwikkeling kiest Huis & Hypotheek Veenendaal voor de MOVE lift in hun nieuwe pand.

Nieuwbouw
Lees meer over Huis & Hypotheek

Broederenklooster

Zutphen

Bij het Broederenklooster hebben we mede op basis van een eerdere succesvolle samenwerking een van de eerste MOVE liften geplaatst.

Renovatie
Lees meer over Broederenklooster

Maak een afspraak om meer te weten over Corporatieliften

Wil je weten wat de beste liftoplossing is voor jouw woningcorporatie? Met de corporatielift hebben jouw huurders minder last van storingen en krijgen ze gepast onderhoud. Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze specialisten om te kijken naar de mogelijkheden en voordelen van een Corporatielift in jouw situatie.

Vrijblijvend contact opnemen

Het bestel- en productieproces van een nieuwe lift

Een nieuwe lift kopen? Bekijk de 12 stappen en ontdek wat er gebeurt vanaf de aanvraag tot en met de oplevering van een gloednieuwe MOVE lift.

Lees meer over Het bestel- en productieproces van een nieuwe lift

Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Interview met eigenaar Dave Smits over de keuze voor de nieuwe MOVE lift van Mitsubishi Elevator Europe. Lees zijn verhaal en bekijk de video.

Lees meer over Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Van opbouw tot plaatsing: zo werkt de MOVE lift

De MOVE lift is een voordelige oplossing voor het laag- en middensegment. Ontdek nu waarom de lift interessant is voor een woningcorporatie of VvE.

Lees meer over Van opbouw tot plaatsing: zo werkt de MOVE lift