De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Onze Corporatielift is dé lift voor woningcorporaties: 7 redenen waarom

Blog - Geplaatst op 26 november 2020

Klagende bewoners over de lift. Helaas hoort het bij het werk als technisch beheerder van een woningcorporatie, maar het maakt het de dag niet leuker. Op zoek naar de ultieme balans tussen tevredenheid en betaalbaarheid: voor veel woningcorporaties is het als tevergeefs balanceren op een dun koord. Daarom ontwikkelden we samen met woningcorporaties en een onafhankelijke liftadviseur op basis van onze MOVE lift de Corporatielift: dé lift voor woningcorporaties. 7 redenen waarom.

1 – De Corporatielift heeft een lange levensduur (TCO)

Over een periode van 20 jaar heeft de lift een voordelige TCO. Zowel in aanschaf als de verwachte liftprestaties. Door de lage productie- en onderhoudskosten, remote monitoring en opbouw in de schacht is de levenscyclus van de Corporatielift voordeliger dan concurrerende modellen in de markt. Dat voorkomt verrassingen en houdt servicekosten voorspelbaar.

2 – De Corporatielift is levensloopbestendig

Een levensloopbestendige lift betekent het aan kunnen blijven passen van de lift op de gebruiksbehoefte. Daarom zijn in de liftkooi en het bedieningspaneel al verschillende voorbereidingen getroffen. Denk aan het eenvoudig kunnen plaatsen van een uitklapstoeltje. Levensloopbestendigheid is ook steeds belangrijker omdat ouderen langer thuis blijven wonen in wooncomplexen. Lees meer over het belang van verticale mobiliteit door vergrijzing.

3 – De Corporatielift zorgt voor tevreden bewoners

Tevreden bewoners – het doel van veel woningcorporaties. Met de lift als belangrijke factor. Boodschappen tillen naar de zevende verdieping is niet voor iedereen weggelegd. Daarom hebben we de Corporatielift zo betrouwbaar mogelijk gemaakt. We gebruiken alleen materialen en onderdelen van goede kwaliteit. Ook wat betreft de vrij verkrijgbare componenten.

4 – De Corporatielift heeft vrij verkrijgbare componenten

Het belangrijkste voordeel van vrij verkrijgbare liftcomponenten is dat elke onderhoudspartij het onderhoud kan uitvoeren. Dit voorkomt problemen met niet (meer) leverbare onderdelen en verkort levertijden. Prettig als de lift onverhoopt even niet doet wat ‘ie moet doen. Daarnaast kan je gebruik blijven maken van de meest innovatieve liftcomponenten.

5 – De Corporatielift is duurzamer in vergelijking met andere liften

Als woningcorporatie bijdragen aan een beter milieu? Om grondstofgebruik en verspilling te minimaliseren produceren we de Corporatielift volgens de LEAN principes. Dit leidt tot 25% minder materiaalgebruik. Daarnaast minimaliseert de lift het energieverbruik door licht- en besturingssystemen zoveel mogelijk uit te schakelen op momenten dat de lift stilstaat.

6 – De Corporatielift is veelzijdig en veilig

In vergelijking met de reguliere MOVE lift is de Corporatielift aan te passen aan kleinere schachtmaten. Dit maakt de lift geschikt voor de vervanging van liften bij bestaande bouw. Daarnaast is het mogelijk een systeem voor toegangscontrole in de lift te plaatsen. Bijvoorbeeld op basis van pasjes of chips in sleutelhangers, zodat niet zomaar Jan en alleman gebruik kan maken van de lift.

7 – De Corporatielift is extra stevig en robuust

De lift heeft extra stevige en robuuste storingsgevoelige onderdelen. Zoals plafonds en deuren die tegen een stootje kunnen. Zo kunnen onderdelen minder snel kapot gaan of kapotgemaakt worden.

 

 

Meer informatie over de Corporatielift

Balanceren op een dikker koord van besluitvoering wat betreft de lift? Ontdek of de Corporatielift bij je past. Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs of lees meer op de pagina van de Corporatielift.

Meer informatie over de Corporatielift Vrijblijvend contact opnemen

Het bestel- en productieproces van een nieuwe lift

Een nieuwe lift kopen? Bekijk de 12 stappen en ontdek wat er gebeurt vanaf de aanvraag tot en met de oplevering van een gloednieuwe MOVE lift.

Lees meer over Het bestel- en productieproces van een nieuwe lift

6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

De MOVE is een nieuw duurzaam ontwerp lift met een optimale betrouwbaarheid en een lage milieu-impact. Wat maakt deze lift zo vernieuwend? We geven 6 redenen.

Lees meer over 6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

Van opbouw tot plaatsing: zo werkt de MOVE lift

De MOVE lift is een voordelige oplossing voor het laag- en middensegment. Ontdek nu waarom de lift interessant is voor een woningcorporatie of VvE.

Lees meer over Van opbouw tot plaatsing: zo werkt de MOVE lift