De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Waarom het Broederenklooster voor de MOVE lift koos

Blog - Geplaatst op 22 oktober 2020

Mitsubishi heeft een van de eerste MOVE liften in het voormalig Broederenklooster geplaatst. Het pand is een middeleeuws klooster en getransformeerd naar een boutique hotel en restaurant. Volgens uitbater Anton de Lange is het een van de oudste gebouwen van de stad Zutphen en een bijzonder pand. We gingen met Anton in gesprek over zijn keuze voor de MOVE lift.

De keuze voor de MOVE lift

De MOVE lift werd voorgesteld op het moment dat de lift nog niet op de markt was. ‘Maar we hadden al het vertrouwen in Mitsubishi omdat we al eerder twee liften hadden afgenomen. Zowel in het kasteel de Engelenburg als privé in een appartementencomplex,’ vertelt Anton. Dat gebeurde naar tevredenheid, waardoor de keuze opnieuw viel op Mitsubishi. ‘We zochten namelijk vooral vertrouwen en kwaliteit.’ Lees meer over de MOVE lift in het Broederenklooster en bekijk foto’s.

Een stille en betaalbare lift

Dat het een bijzonder pand is blijkt wel uit het historische karakter. Aan een kant van de lift zit de muur van de grafelijke zaal van de Graaf van Zutphen. De schacht van de lift heeft een glazen wand. Van buitenaf kun je door de schacht heen kijken. De andere kan van de lift zit tegen hotelkamers aan. Anton: ‘Ik vond het dus van het allergrootste belang dat de lift geen geluidsoverlast geeft. De MOVE bleek een betaalbare optie. Niet de duurste, en toch de kwaliteit van een superlift.’

6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

De MOVE is een nieuw duurzaam ontwerp lift met een optimale betrouwbaarheid en een lage milieu-impact. Wat maakt deze lift zo vernieuwend? We geven 6 redenen.

Lees meer over 6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

Van opbouw tot plaatsing: zo werkt de MOVE lift

De MOVE lift is een voordelige oplossing voor het laag- en middensegment. Ontdek nu waarom de lift interessant is voor een woningcorporatie of VvE.

Lees meer over Van opbouw tot plaatsing: zo werkt de MOVE lift

Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Interview met eigenaar Dave Smits over de keuze voor de nieuwe MOVE lift van Mitsubishi Elevator Europe. Lees zijn verhaal en bekijk de video.

Lees meer over Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'