Stoutenborgh Hoevelaken

De Stoutenborgh is een seniorencomplex. De appartementen liggen op de begane grond en de eerste verdieping. Diverse algemene voorzieningen bevinden zich in het gebouw, waaronder regelmatige filmvoorstellingen, kaartclubs, enz. De voorzieningen en verdiepingen zijn bereikbaar via twee MOVE-liften.

Lees hier meer over liftvervanging.

Reinaerde Boudewijn Büchstraat Utrecht

Aan de Boudewijn Büchstraat wonen mensen met een licht- tot matig verstandelijke beperking in de leeftijd van ongeveer 25 tot 65 jaar. Daarnaast kan sprake zijn van bijkomende problematiek zoals autisme.

Vanwege de beperkingen en zorg is goede bereikbaarheid van de verschillende verdiepingen belangrijk. Onze MOVE lift helpt hierbij.

Lees hier meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Nigerdreef Utrecht Overvecht

In de Nigerdreef-flat heeft Portaal 174 woningen. De woningen dateren van eind jaren zestig en voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. Vanaf maart 2021 werden deze woningen comfortabel en energiezuinig gemaakt en kregen ze een uitstraling die past bij deze tijd. De binnenkant werd vernieuwd, waarbij de liften natuurlijk niet konden ontbreken.

De bewoners kunnen nu gebruik maken van 6 MRL-special-liften, waarvoor het liftontwerp speciaal is aangepast op de beschikbare schachtafmetingen.

Lees meer over onze maatwerkliften.

Marie Koenenhof Geulle

De Marie Koenenhof is gelegen in de buurt Hulsen-Oostbroek in Limburg. De betrekkelijk rustige buurt heeft naar verhouding veel oudere inwoners van 65 jaar en ouder.

De bewoners van de appartementen maken gebruik van de moderne Nexiez MRL lift. Omdat er is gekozen voor het M-Use® gebruiksmodel, wordt de lift netjes onderhouden en gekeurd door Mitsubishi Liften.

Lees hier meer over liftvervanging.

Beukeloord Meerssen

Woonzorgcentrum Beukeloord in het hart van Meerssen verzorgt 51 bewoners intensief vanwege hun lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Als je in een situatie komt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat en je kwetsbaarder wordt, moet je erop kunnen vertrouwen dat er mensen zijn op wie je kunt terugvallen. Een goede en betrouwbare lift is hier onderdeel van.

Wij vervingen de bestaande lift door de Nexiez MRL-lift op basis van het gebruiksmodel M-Use®. Met dit gebruiksmodel nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons wat betreft liftzaken. Zo kan de aandacht en zorg volledig gericht zijn op de bewoners.

Lees hier meer over onze liftvervangingen.

Hoflaan Leiden

De 74 gevarieerde appartementen aan de Hoflaan en Weidehof in Leiden, tussen de 50m2 tot 65 m2groot, hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor kleine huishoudens en senioren. Een fijne plek om te wonen met als aanvulling een gemeenschappelijke binnentuin.

De appartementen zijn verdeeld over drie woongebouwen, die allemaal worden ontsloten met een MOVE corporatielift. Bewoners kunnen hierdoor langer zelfstandig blijven wonen.

Lees hier meer over onze verschillende nieuwbouw liftoplossingen.

Een corporatielift voor de Engweg

De appartementen zijn voor 1- en 2-persoons huishoudens en zijn tussen de 45 en 65 vierkante meter groot. De woningen zijn voorzien van een robuuste corporatielift MOVE. Deze hebben we samen met woningcorporatie Portaal vormgegeven. Geheel in overeenstemming met de specifieke wensen. Het woongebouw ligt op een mooie locatie in het dorp Hoogland. Dicht bij een groot park en voorzieningen als winkels, restaurants en het zwembad.

 

Meer informatie over de MOVE corporatielift

VvE de Hazelaar

Het appartementencomplex van VvE De Hazelaar bestaat uit 44 appartementen. Het pand stamt uit de jaren 60 en heeft eind 2020 een nieuwe M-Use® lift in gebruik genomen. Gezien de wat hogere leeftijd van de bewoners voldeed de oude lift niet meer.

Omdat er ruimte was om de schacht uit te breiden, kon er een nieuwe lift worden geplaatst. Deze is nu ook geschikt voor het vervoeren van brancards. Omdat de bewoners voor M-Use® hebben gekozen, hebben ze de liftkosten kunnen opnemen in hun MJOP. Iedereen weet nu waar ze de komende jaren aan toe zijn.

Lees meer over M-Use®, ons unieke circulaire gebruiksmodel.

Studentenhuisvesting Zwolle Pannekoekendijk

Aan de Pannekoekendijk in Zwolle staan de gebouwen van de Studentenhuisvesting. Deze stralen een historische sfeer uit, wat weer direct aansluit bij het nabijgelegen centrum van Zwolle. De bruine en rode bakstenen met twee verdiepingshoge uitsparingen voor glas en ramen geven het complex een pakhuisachtige uitstraling. In totaal is er ruimte voor 357 studentenwoningen.

Deze studentenwoningen zijn te bereiken met de nieuwe MOVE lift. Door de hoge gebruiksfrequentie was er vraag naar een betaalbare lift met een hoge kwaliteit. Doordat studenten zich actief door het gebouw heen bewegen, zal de lift veel gebruikt worden. Doordat de meeste studenten na een aantal jaar weer verhuizen, zal de lift ook met regelmaat gebruikt worden om goederen te vervoeren. Deze MOVE lift kan gelukkig tot 1000kg vervoeren.