De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

VvE’s en liften: Wat is de beste keuze voor jouw VvE?

Hoe tevreden ben jij over de lift(en) in jouw gebouw? Het vervangen van een lift en het regelen van liftonderhoud is voor veel Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) een lastige klus. In welke situaties kun jij als VvE verzeild raken?

Een goed werkende lift

Een lift is de levensader van een gebouw. Je wilt graag dat mensen zich gemakkelijk en snel van en naar hun appartement of woning kunnen bewegen. Een betrouwbare en goed werkende lift is dan belangrijk. Toch is dit niet vanzelfsprekend. Denk aan liftstoringen. Ook kunnen er vragen of onduidelijkheden zijn over liftonderhoud. Dit brengt zorgen met zich mee en hier zit je niet op te wachten.

Herken je deze situaties?

Liftonderhoud regelen

Welk bedrijf kan jou het beste helpen met liftonderhoud? Een lastige keuze, want als VvE heb je beperkte kennis over liftbeheer.

  • Meer over liftonderhoud regelen
    Hierdoor is het moeilijk om verschillende onderhoudspartijen met elkaar te vergelijken. Daarnaast heb je binnen jouw VvE vaak te maken met verschillende mensen én meningen. Dit leidt tot trage besluitvorming.

 

Liftonderhoudscontract onduidelijk

Je huidige liftonderhoudscontract is ingewikkeld. Je begrijpt niet goed wat er in je contract staat en voor welke diensten en reparaties je precies betaalt.

Kosten liftonderhoud

De kosten voor het liftonderhoud lopen hoog op. Je vraagt je af of je niet te veel betaalt. Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, dat is waar je naar op zoek bent.

Verouderde lift

De lift in je gebouw piept en kraakt. Hij is verouderd en toe aan een fikse opknapbeurt. Of zelfs vervanging. Hoe pak je dit aan en welke kosten komen hierbij kijken?

Wil je weten of M-Use® toepasbaar is in jouw situatie?
Bekijk in het kort hoe M-Use® werkt.

VvE bestuurders over M-Use®.

Ik ben pas bij een bijeenkomst van VVE's in Dokkum geweest. Daar hoorde ik dat sommigen nu een lift moeten renoveren voor 34.000 euro. Dat zijn dingen waar wij ons helemaal niet druk over hoeven te maken.

Harry Haisma

Bestuurslid, VvE Grimma Herna Dokkum

De lift blijft eigendom van Mitsubishi, en dat is prima. Waarom zou je zoiets duurs willen aanschaffen. Tevens hoeven wij ons de komende jaren niet meer druk te maken over hoge onderhoudskosten.

Hans Stroink

Bestuurslid VvE

Deze VvE’s kozen reeds voor M-Use® als oplossing.

Dokkum Lyceum

Dokkum

De eerste M-Use®lift van Nederland staat in het Friese Dokkum.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Dokkum Lyceum

VvE De Eshof Rijssen

Rijssen

In Rijssen gebruiken ze als één van de eerste VvE's een M-Use® lift.

OnderhoudRenovatieM-Use
Lees meer over VvE De Eshof Rijssen

De Waagh

Lelystad

39 appartementen in het stadshart van Lelystad. Samen gebruiken deze bewoners M-Use® en spreiden ze de kosten van de lift.

M-Use
Lees meer over De Waagh

Hoe tevreden zijn andere VvE’s over hun liftonderhoud?

VVEO deed vorig jaar onderzoek naar tevredenheid over liftonderhoud onder 1176 bestuurders en beheerders van Nederlandse VvE’s. Dit leverde interessante inzichten op. Bijvoorbeeld over het liftonderhoudscontract en de kosten van liftonderhoud. Weet jij wat je jaarlijks kwijt ben aan liftonderhoud? En wat vinden VvE’s van hun onderhoudspartij? Bekijk de resultaten van het onderzoek en ontdek waar jij staat met jouw VvE.

Bekijk het VvE onderzoek