De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

 

 

Heb jij een vraag aan een van onze adviseurs over de mogelijkheden in jouw VvE?

Vrijblijvend contact opnemen

VvE’s en liften: Wat is de beste keuze voor jouw VvE?

Hoe tevreden ben jij over de lift(en) in jouw gebouw? Het vervangen van een lift en het regelen van liftonderhoud is voor veel Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) een lastige klus. In welke situaties kun jij als VvE verzeild raken?

Een goed werkende lift

Een lift is de levensader van een gebouw. Je wilt graag dat mensen zich gemakkelijk en snel van en naar hun appartement of woning kunnen bewegen. Een betrouwbare en goed werkende lift is dan belangrijk. Toch is dit niet vanzelfsprekend. Denk aan liftstoringen. Ook kunnen er vragen of onduidelijkheden zijn over liftonderhoud en de bijkomende kosten. Dit brengt zorgen met zich mee en hier zit je natuurlijk niet op te wachten.

Wil je meer weten over wat er allemaal komt kijken bij het onderhouden van je lift? In de gratis brochure “Ik heb een lift: wat nu?” nemen we je stap voor stap mee langs de belangrijkste facetten van de liften in jouw VvE. Niet alleen leggen we uit welke contracttypen er in de markt zijn en wat de monteur doet tijdens een onderhoudsbeurt, ook geven we je tips over gemiddelde kosten en het uitkiezen van een voor jouw geschikte onderhoudspartij.

 

Nieuwsbrief en privacy
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Herken je deze situaties?

Liftonderhoud regelen

Welk bedrijf kan jou het beste helpen met liftonderhoud? Een lastige keuze, want als VvE heb je beperkte kennis over liftbeheer.

  • Meer over liftonderhoud regelen
    Hierdoor is het moeilijk om verschillende onderhoudspartijen met elkaar te vergelijken. Daarnaast heb je binnen jouw VvE vaak te maken met verschillende mensen én meningen. Dit leidt tot trage besluitvorming.

 

Liftonderhoudscontract onduidelijk

Je huidige liftonderhoudscontract is ingewikkeld. Je begrijpt niet goed wat er in je contract staat en voor welke diensten en reparaties je precies betaalt.

Kosten liftonderhoud

De kosten voor het liftonderhoud lopen hoog op. Je vraagt je af of je niet te veel betaalt. Een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, dat is waar je naar op zoek bent.

Verouderde lift

De lift in je gebouw piept en kraakt. Hij is verouderd en toe aan een fikse opknapbeurt. Of zelfs vervanging. Hoe pak je dit aan en welke kosten komen hierbij kijken?

Geen nieuwe lift kopen, maar betalen voor het gebruik

Veel VvE’s zien begrijpelijk op tegen de investering in een volledig nieuwe lift. Niet alleen kan voldoende spaargeld een uitdaging zijn, ook zou het eerlijker zijn als de kosten verdeeld konden worden over huidige en toekomstige bewoners. Met ons M-Use® model koop je geen nieuwe lift: je krijgt een hoogwaardige Mitsubishi lift in gebruik. Wij verzorgen dan niet alleen de liftvervanging, maar ook al de bijkomende kosten voor onderhoud, keuringen en eventuele storingen. Bovendien garanderen wij de beschikbaarheid van de lift evenals een levensduur tot wel 40 jaar.

Wil je weten of M-Use® toepasbaar is in jouw VvE?
Bekijk in het kort hoe M-Use® werkt.

VvE bestuurders over M-Use®.

Sinds de installatie in februari 2018 hebben wij nog geen storing gehad, wij ervaren M-Use® dan ook als geweldig. Ik krijg nog steeds complimenten van mijn medebewoners over ons besluit.

Breunis van de Pol

Bestuurslid VvE Kerkewijk

Deze VvE’s kozen reeds voor M-Use® als oplossing.

Brochure M-Use® downloaden

Dokkum Lyceum

Dokkum

De eerste M-Use®lift van Nederland staat in het Friese Dokkum.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Dokkum Lyceum

VvE De Eshof Rijssen

Rijssen

In Rijssen gebruiken ze als één van de eerste VvE's een M-Use® lift.

OnderhoudRenovatieM-Use
Lees meer over VvE De Eshof Rijssen

De Waagh

Lelystad

39 appartementen in het stadshart van Lelystad. Samen gebruiken deze bewoners M-Use® en spreiden ze de kosten van de lift.

OnderhoudM-Use
Lees meer over De Waagh

Liftoffertes vergelijken

Is jouw lift toe aan een modernisering of renovatie? Of ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor liftonderhoud? Als VvE sta je dan voor een belangrijke keuze, want je wilt de beste hulp voor een eerlijke prijs. Daarom is het logisch dat je meerdere liftoffertes opvraagt en vergelijkt. Maar waar moet je op letten bij het vergelijken van liftoffertes?

Lees meer over liftoffertes vergelijken

Hoe tevreden zijn andere VvE’s over hun liftonderhoud?

VVEO deed in 2019 onderzoek naar tevredenheid over liftonderhoud onder 1.176 bestuurders en beheerders van Nederlandse VvE’s. Dit leverde interessante inzichten op. Bijvoorbeeld over het liftonderhoudscontract en de kosten van liftonderhoud. Weet jij wat je jaarlijks kwijt ben aan liftonderhoud? En wat vinden VvE’s van hun onderhoudspartij? Bekijk de resultaten van het onderzoek en ontdek waar jij staat met jouw VvE.

 

Nieuwsbrief en privacy
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere VvE’s vonden deze artikelen ook interessant:

Wat zijn de kosten voor liftonderhoud?

De kosten voor liftonderhoud verschillen per type liftonderhoudscontract. Ontdek welke factoren de kosten bepalen en bekijk de gemiddelde liftonderhoudskosten per jaar, per lift.

Lees meer over Wat zijn de kosten voor liftonderhoud?

Wat kost het moderniseren van mijn lift?

Je lift moderniseren of een nieuwe kopen? Het kostenplaatje speelt vaak een belangrijke rol. Krijg meer inzicht in kosten van liftonderdelen en reparaties.

Lees meer over Wat kost het moderniseren van mijn lift?

"In 10 jaar tijd heeft de lift maar 2 keer stilgestaan"

‘’Deze appartementen zijn enorm in trek. Zijn VvE heeft het goed voor elkaar. Door een sterk MJOP wordt er op de juiste manier geïnvesteerd in de toekomst en heeft men voldoende in kas.

Lees meer over "In 10 jaar tijd heeft de lift maar 2 keer stilgestaan"

Mitsubishi doet goede zaken met M-Use®

Het spreekt met name VvE’s aan. Niet investeren in een grote renovatie of vervanging, maar kiezen voor een nieuwe,tegen een vaste afdracht per maand.

Lees meer over Mitsubishi doet goede zaken met M-Use®

Hoe weet ik of mijn lift toe is aan vervanging?

Tijdig liftproblemen signaleren? Bekijk 6 signalen waaraan je herkent dat je lift of liftonderdelen toe zijn aan vervanging of modernisering.

Lees meer over Hoe weet ik of mijn lift toe is aan vervanging?

Wat betekent het als je geen lifteigenaar meer bent?

Voor VvE's en projectonwikkelaars een vraag die oprijst bij liftlease. In dit blog leggen we uit welke voordelen je hebt als je een lift in bruikleen neemt.

Lees meer over Wat betekent het als je geen lifteigenaar meer bent?

8 duurzame oplossingen om als VvE energie te besparen

Hoe kun je als VvE energie besparen terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu? Wij geven je 8 duurzame oplossingen om energie te besparen.

Lees meer over 8 duurzame oplossingen om als VvE energie te besparen

Is het erg als mijn lift meer dan 2x per jaar een liftstoring heeft?

Een lift in Nederland heeft gemiddeld 2,7 storingen per jaar. Minder liftstoringen kan je financiële voordelen opleveren. Ontdek ze snel en kom in actie.

Lees meer over Is het erg als mijn lift meer dan 2x per jaar een liftstoring heeft?

Meer informatie? Vraag dan nu de M-Use® brochure aan

 

Nieuwsbrief en privacy
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.