De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

De liftoplossing voor jouw woning- of appartementencomplex

De hoogbouw in Nederland neemt toe, en zal zich verticaal blijven uitbreiden. Naar de tweede verdieping de trap omhoog is misschien nog geen obstakel, maar met twee volle boodschappentassen wordt het al een iets ander verhaal. Tevens worden er steeds meer eisen gesteld aan je woningcomplex, en dan met met name aan calamiteiten. Maar hoe is de liftsituatie in jouw appartementencomplex?

Waarom heb jij een lift nodig in jouw woningcomplex?

Als jouw woning- of appartementencomplex uit meerdere verdiepingen bestaat, is het wenselijke dat er werkende lift beschikbaar is. In de meeste nieuwbouw situaties wordt tegenwoordig de lift direct meegenomen in de bouwtekening. Maar dit is niet altijd vanzelfsprekend geweest. Daarom neemt ook in de bestaande bouw de vraag naar één of meerdere liften toe. Want wat als je een been breekt? Of je spullen moet vervoeren van een zwaar kaliber? Zo zijn er talloze situaties waarin de lift onmisbaar is. Zo dient de lift voor gemak, maar ook voor hulp tijdens eventuele calamiteiten. Maar een lift is vaak een flinke investering toch? Met een duurzame M-Use® lift spreid je kosten over alle huidige bewoners.

DSC04370C-1024x683

Als bewoner wil je transparantie als het gaat om onderhoudskosten. Met M-Use® heb je dat inzicht voor de langere termijn.

Alex Admiraal

Sales Manager Service

Deze

woningen

gebruiken

Mitsubishi

liften

Meer woningprojecten

Zalmhaven

Rotterdam

Met 215 meter is De Zalmhaven I de hoogste woontoren in de Benelux, uitkijkend over de Maas en de Erasmusbrug van Rotterdam. Mitsubishi is sinds de ontwikkelfase van de wolkenkrabbers aangesloten als liftleverancier en als adviseur in verticale mobiliteit.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Zalmhaven

Lourdeskade

Tilburg

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Lourdeskade

Wijnhavenkwartier - Universiteit Leiden

Den Haag

Het Wijnhavenkwartier ligt in de hofstad. Het heeft 12 liften en een roltrap in gebruik. Deze worden gebruikt door bewoners en studenten.

Nieuwbouw
Lees meer over Wijnhavenkwartier - Universiteit Leiden

Vrijblijvend een afspraak maken of informatie opvragen?

Meer volledige transparantie en inzichten rondom alle liftzaken? Onze liftadviseurs gaan graag het gesprek met je aan om mee te kijken naar de beste liftoplossing voor jouw woningcomplex.

Neem contact op

 

Ik zoek een lift
voor de sector:

Woning Woning Woning
Musea Musea Musea
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Overig Overig Overig
Kantoor Kantoor Kantoor
Zorg Zorg Zorg
Hotel Hotel Hotel
Industrie Industrie Industrie