De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Overige lifttoepassingen

Van liften voor winkelcentra tot voetbalstadions: liften zijn te onderscheiden in vele soorten en types. Wij hebben geschikte liften in ons assortiment voor elke soort toepassing van jouw lift, in welk gebouw of welke sector dan ook. Hierbij houden we rekening met zowel de wensen en eisen van de bedrijfssector als van de eindgebruiker.

Waar moet je op letten bij liften in overige bedrijfssectoren?

Winkelcentra

Bij winkelcentra houden we rekening met het vervoeren van veel personen en grote winkelwagens. De liften zijn breed, stootbestendig en hebben versterkte deuren.

Voetbalstadions

Voor voetbalstadions maken we degelijk uitgevoerde liften. Deze liften zijn ruim, vandaalbestendig en uitgerust met camerabewaking.

Treinstations

Op treinstations werken we voor de veiligheid veel met glazen liften. Zo houd je beter toezicht en voor kom je ongewenste situaties. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze stationliften vandaalbestendig en makkelijk schoon te maken zijn.

Toegangscontrole

Tot slot kijken we of je gebouw te maken heeft met bestemmingsverkeer die vraagt om een duidelijke routing. Bevat je gebouw bijvoorbeeld zowel kantoren als een openbare parkeergelegenheid? Dan rusten we de lift uit met een toegangscontrole in de vorm van een keycard-reader. Deze scanfunctie voorkomt ongewenste gasten op bepaalde verdiepingen.

Vrijblijvend meer informatie over een lift op maat?

We hebben een uitgebreide brochure met onze maatwerk projecten, maar uiteraard komen we die ook persoonlijk toelichten. Neem vrijblijvend contact op met een van onze liftspecialisten.

Inspiratie nodig? Bekijk onze brochure ‘Heavy Duty, Health Care & Specials’ voor een mooi overzicht van de maatwerk liften die we al hebben gemaakt.

Brochure maatwerk downloaden

Wij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen en ideeën te bespreken.

Geen enkele situatie is ons te gek. Daag ons uit!

Vrijblijvend contact opnemen

Voor elke situatie vinden wij een oplossing. De lift mag geen restrictie zijn in het gebouw!

Evert Visser
Senior Managing Director

Een greep uit ons liftportfolio in overige bedrijfssectoren:

> Meer projecten

Rat Verlegh Stadion

Breda

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Rat Verlegh Stadion

Muziekpaleis Vredenburg

Utrecht

Voor TivoliVredenburg leverden wij 8 verschillende personen- en goederenliften, waaronder meerdere tractieliften met enorme hefvermogens voor het vervoeren van zware (muzikale) apparatuur en machines. Ook het onderhoud mogen wij nog steeds naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren.

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Muziekpaleis Vredenburg

De Veranda

Rotterdam

Nieuwbouw
Lees meer over De Veranda