De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Personenliften

Op zoek naar een nieuwe personenlift? Of voldoet je huidige personenlift niet meer helemaal? Bij ons kun je terecht met al je vragen over beddenliften, brancardliften, brandweerliften, evacuatieliften en rolstoelliften. We plaatsen nieuwe liften en renoveren bestaande. Altijd een personenlift die past bij jouw situatie en gebouw.

De juiste personenlift voor jouw situatie

Een personenlift brengt mensen veilig op en neer. Dat is de basis. Maar niet alle mensen zijn hetzelfde. Daarom zijn niet alle personenliften hetzelfde. Wonen er oudere bewoners in je complex? Dan heb je een rolstoellift nodig. Zo is er genoeg ruimte voor een rolstoel of scootmobiel. Bovendien bedienen de gebruikers de lift zittend: het bedieningspaneel zit dan een stukje lager dan in een gewone lift. En in een ziekenhuis is het natuurlijk belangrijk dat patiënten in hun bed van afdeling naar afdeling gebracht kunnen worden. Dan heb je een beddenlift nodig. Zoek je een lift voor een hotel? Dan is het slim een lift af te werken met stootlijsten. Zo beschadigen de karren van de schoonmakers de lift niet.

Wijnhavenkwartier

Den Haag

Samen met aannemer Heijmans hebben wij in Den Haag gebouwd aan het nieuwe Wijnhavenkwartier, één van de grootste binnenstedelijke kantoortransformaties in Nederland.

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Wijnhavenkwartier

Wijnhavenkwartier - Universiteit Leiden

Den Haag

Het Wijnhavenkwartier ligt in de hofstad. Het heeft 12 liften en een roltrap in gebruik. Deze worden gebruikt door bewoners en studenten.

Nieuwbouw
Lees meer over Wijnhavenkwartier - Universiteit Leiden

Student Experience

Amsterdam

Zelfstandige studentenwoningen in een modern studentencomplex.

Nieuwbouw
Lees meer over Student Experience

Zalmhaven

Rotterdam

Met 215 meter is De Zalmhaven I de hoogste woontoren in de Benelux, uitkijkend over de Maas en de Erasmusbrug van Rotterdam. Mitsubishi is sinds de ontwikkelfase van de wolkenkrabbers aangesloten als liftleverancier en als adviseur in verticale mobiliteit.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Zalmhaven

Lourdeskade

Tilburg

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Lourdeskade

Rat Verlegh Stadion

Breda

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Rat Verlegh Stadion

Blaak 16

Rotterdam

Kantoorgebouw in Rotterdam waar kwaliteit en functionaliteit tot uitdrukking komen.

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Blaak 16

LAM

Lisse

Nieuw kunstmuseum in Lisse voor jong en oud met een glazen lift in de entree.

Nieuwbouw
Lees meer over LAM

Met M-Use kies je voor personenliften die mee kunnen bewegen met de gebruikersbehoeften in de toekomst.

Ronald Koedam

Sales Manager Nieuwbouw

Verschillende soorten personenliften

Iedere soort personenlift heeft zijn eigen specificaties en toepassingen.
Ontdek in dit overzicht specifieke informatie over het soort lift in jouw situatie.
Heb je geen idee welke personenlift precies voor jouw situatie handig kan zijn? Wij leveren op vrijwel alle liftinstallaties maatwerkliften.

Beddenlift voor ziekenhuis of woon-zorgcomplex

Personenlift voor het vervoer van een bed en begeleiding. Vaak uitgevoerd met en voorkeursbesturing. Wordt vooral toegepast in de gezondheidszorg.

Meer info beddenliften

Brandcardlift

Personenlift die gebruikt kan worden door ambulancepersoneel met brancards. Een brancardlift is verplicht in een woongebouw met een toegankelijkheidssector en meer dan zes woningen.

Meer info brancardliften

Brandweerlift

Personenlift die door de brandweer gebruikt mag worden bij calamiteiten. De evacuatie kan hierdoor versneld worden. Een brandweerlift is verplicht wanneer een gebouw een verblijfsgebied boven de 20m vanaf peil heeft.

Meer info over brandweerliften

Evacuatielift

Personenlift voor evacuatie zonder brandweer. Zo kunnen mindervaliden via de lift worden geëvacueerd wanneer er geen brandweer aanwezig is. Unieke innovatie van Mitsubishi Elevator Europe.

Meer info over evacuatieliften

Rolstoellift

Personenlift waarbij in de bediening en grootte rekening is gehouden met rolstoelgebruikers. Wordt veel toegepast in woningbouw en woon-zorgcomplexen.

Meer info over rolstoelliften

Veiligheid boven alles. Voor iedereen!

Een bouwwerk mag geen gevaar opleveren voor bewoners, gebruikers en omgeving. Daarom heeft de overheid in het Bouwbesluit 2012 voorschriften voor veiligheid, gezondheid, bruikbaarheid, energiezuinigheid en milieu vastgelegd.

people-safety-bouwbesluit-2012-mitsubishi

Bouwbesluit 2012

Personenliften moeten voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving. Dit is allemaal vastgelegd in het Bouwbesluit. Om te voldoen aan de voorschriften van het Bouwbesluit 2012, maken we gebruik maken van rekenmethoden, checklijsten en richtlijnen zoals NEN-normen.

Bij Mitsubishi Elevator Europe zijn we daar volledig van op de hoogte. We hebben jarenlange ervaring in het bouwen en onderhouden van personenliften voor elke denkbare situatie. Advies nodig? Wij denken graag met je mee.

» Meer over het bouwbesluit

Personenliften op maat

Wij ontwerpen personenliften compleet op maat. Zodat de lift bij je gebouw en het gebruik past. Denk maar aan een lift die volledig binnen de architectuur van het gebouw past, of een goederenlift met extra hefvermogen. Maar ook als de lift tegen een stootje moet kunnen, ben je bij ons aan het juiste adres. Dit geldt bijvoorbeeld voor liften in gevangenissen of waar regelmatig zware karren in vervoerd worden.

Meer informatie over maatwerk liften

 

Een lift als nieuw met liftrenovatie

Heb je al een bestaande personenlift, maar is deze aan vernieuwing toe? Of krijgt het gebouw waar de lift in zit een andere bestemming en moet de lift worden aangepast? Of het gaat om een update van het uiterlijk van de lift of zorgen dat meer mensen de lift beter kunnen gebruiken, bij ons kun je terecht. Het eindresultaat is bij modernisatie en complete vervanging van een lift een liftinstallatie die weer tientallen jaren mee kan.

Meer informatie over liftrenovatie

Kwaliteit personenliften zonder zorgen met M-Use®

Je wilt de lift gebruiken zonder je zorgen te maken over onderhoud, reparaties en hoge aanschafkosten. Wij snappen goed dat je die zorgen niet wilt dragen en alleen wilt betalen voor het echte gebruik. Daarom bieden wij M-Use® aan. Voor een vast bedrag per jaar en met duidelijke afspraken maak je gebruik van de lift. Je hebt dus geen onvoorziene kosten wanneer een onderdeel kapot gaat of als er een onverwachte extra storing is. Met M-Use® zorgen we voor de beste kwaliteit en kun je de personenlift veel langer gebruiken. Zo dragen we samen bij aan echte duurzaamheid.

Meer informatie over ons M-Use®

 

Zorgeloos liftonderhoud met beste beschikbaarheid

Heb je eenmaal een personenlift? Dan heb je ook onderhoud nodig. Liften waarvan wij het onderhoud verzorgen hebben met maximaal 1,0 storing per jaar het laagste aantal storingen van Nederland (aangetoond door onafhankelijke instituten, waaronder WPM, Liftinstituut en Eurlicon). We gebruiken hiervoor een goede onderhoudsmethode en goed materiaal. Hierdoor hebben onze liften een beschikbaarheidspercentage van 99,8% per lift per jaar. Dit is het hoogste gemiddelde van Nederland. Daarmee kunnen wij je verzekeren van de best werkende personenlift.

Meer informatie over ons liftonderhoud

Welke lift past het beste in jouw VvE?

Als jouw VvE voor de keuze staat om een nieuwe lift aan te schaffen zijn er diverse oplossingen. Je kunt je lift moderniseren, renoveren of vervangen voor een nieuwe liftinstallatie. Maar wat is de best oplossing voor jouw liftsituatie? Onze specialisten komen graag met je in contact om te kijken. Benieuwd naar hoe collega VvE’s je voor gingen?

Lees meer over VvE’s

Onze klanten over onze personenliften

Een goede samenwerking met tevreden partners voor de langere termijn. Onze klanten vertellen hun ervaringen met onze liften.

" Een prima firma om mee samen te werken, ze komen hun afspraken na en communiceren goed met de klant. Zowel in de service als bij renovaties en modificaties. "

Jeroen Schutten

Werkvoorbereider | Vastgoed, beheer en onderhoud, Rijnstate

" M-Use® maakt het voor ABN AMRO mogelijk om zekerheid te hebben over de kwaliteit en kosten in de komende 20 jaar. "

Erwin van Baar

Senior Procurement Consultant, ABN Amro

" Onze jaarlijkse kosten zijn met M-Use® € 900 lager dan voorheen. Dat is zelfs nog exclusief alle energiebesparingen. "

Jan en Marie de Vries

Bestuurslid, VvE De Eshof, Rijssen

Ik zoek een lift
voor de sector:

Woning Woning Woning
Musea Musea Musea
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Overig Overig Overig
Kantoor Kantoor Kantoor
Zorg Zorg Zorg
Hotel Hotel Hotel
Industrie Industrie Industrie

Vrijblijvend liftinspectie op locatie

Nieuwe personenlift nodig? Of voldoet je huidige personenlift niet meer helemaal? Onze liftspecialisten komen vrijblijvend op jouw locatie voor een liftinspectie. Wij geven garanties tot wel 40 jaar.

Liftinspectie aanvragen

Twijfel welke lift geschikt is?

Elke situatie vraagt om specifieke oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de meest geschikte oplossing kunnen vinden.

Vrijblijvend contact opnemen

Een liftinstallatie die weer tientallen jaren mee kan. Daarmee lagere energie- en onderhoudskosten en minder storingen. Dat is wat een personenlift van Mitsubishi Elevator Europe voor jou kan betekenen.

Vraag een vrijblijvende liftinspectie aan