De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Goederenliften: een lift die aansluit op jouw bedrijfsvoering

Goederenliften zijn in veel organisaties onderdeel van het productieproces. Of het nu gaat om kleine goederenliften of goederenliften in een industrietoepassing (ook wel: industrieliften): wij maken goederenliften op maat die aansluiten op jouw bedrijfsvoering. Mits het maar liften zijn volgens de richtlijn liften met een liftput.

Goederenliften op maat

Werk je met een goederenlift of een goederenheffer in je bedrijf? Dan wil je dat de lift aansluit bij jouw manier van werken. Daarom werken we niet met standaard goederenliften. In overleg met jou maken we goederenliften op maat. Daarbij staan jouw specifieke eisen en wensen voorop. Dit kan verschillen van liften voor klein goederenvervoer zoals etenswaren in horeca-omgevingen tot groot goederenvervoer zoals heftrucks in industrie-omgevingen. Een goederenlift met een snelheid van 2 meter per seconde, een hefhoogte van 100 meter en een hefvermogen van 2.000 kilo is een voorbeeld van een goederenlift uit ons portfolio.

Vertel ons jouw logistieke vraag en wij denken mee over een efficiënte oplossing die aansluit bij jouw primaire proces.

Waar moet ik op letten bij een goederenlift?

De eisen voor efficiënt gebruik van goederenliften zijn afhankelijk van de sector en de situatie waarin je bedrijf zich bevindt. Jouw wensen staan centraal. Denk hierbij aan de onderstaande eigenschappen:

  • Hefvermogen: hoeveel kilo moet jouw lift kunnen tillen?
  • Hefhoogte: hoe hoog moet jouw lift gaan?
  • Liftkooigrootte: hoe groot moet jouw liftkooi precies zijn?
  • Snelheid: hoe snel moet jouw lift gaan?
  • Materiaalgebruik: welke materialen maken jouw lift gebruiksbestendig?
  • Type gebruik: voor welke doeleinden wordt jouw lift gebruikt?
  • Gebruiksintensiteit: hoe intensief wordt jouw lift gebruikt?
  • Overige bijzonderheden

Industrielift op maat

Goederenliften met een industrietoepassing noemen we ook wel industrieliften: de zwaardere jongens onder de liften. Jouw industrie kan immers vragen om liften met een groot oppervlak of hefvermogen. Dit heb je nodig als je bijvoorbeeld een heftruck met ballast, een auto met aanhanger of een vleugel in een concertgebouw moet vervoeren. Een heflast van 5000 tot 20.000 kilo hoeft geen uitzondering te zijn. Afhankelijk van de functie kun je ervoor kiezen om vier liftleiders te hanteren in plaats van de gebruikelijke twee. Dankzij een inschietbeveiliging per stopplaats weet je zeker dat de liftkooi op zijn plaats blijft tijdens het beladen van de industrielift. Wil je het beladen van de industrielift met een voertuig extra veilig en makkelijk maken voor de chauffeur? Dan plaatsen we een duidelijke geluid- en lichtsignalering in de liftkooi.

Bij een goederenlift is het belangrijk het juiste hefvermogen en de afmeting te bepalen om zo veilig mogelijk te kunnen vervoeren.

Ronald Koedam

Sales Manager Nieuwbouw

Deze bedrijven gebruiken Mitsubishi goederenliften

SABIC, diverse ziekenhuizen, Energiecentrale Maasvlakte en diverse datacenters

Radartoren Neeltje Jans

Roompotsluis

Nieuwbouw
Lees meer over Radartoren Neeltje Jans

AZN Avi Moerdijk

Moerdijk

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over AZN Avi Moerdijk

Meester Stegeman

Wijhe

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Meester Stegeman

Een afspraak maken voor een goederenlift?

Een goederenlift van hoge kwaliteit waar je op kunt vertrouwen, dat is wat Mitsubishi liften te bieden heeft als het gaat om goederenliften. Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze liftspecialisten om de mogelijkheden van een goederenlift in jouw situatie te bekijken.

Vrijblijvend contact opnemen