De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Onderwijsliften: efficiëntie tijdens piekmomenten

Een onderwijslift is onmisbaar in school- en universiteitsgebouwen voor het verplaatsen van groepen studenten, scholieren en mindervaliden. We stemmen de lift af op jouw onderwijsgebouw waarbij we rekening houden met piektijden en voorkeursbestemmingen.

Onderwijsliften: de juiste afhandeling van het verkeer

Tijdens piekmomenten wil je dat een onderwijslift voldoet aan een goede afhandeling van het verkeer. Piekmomenten ontstaan onder andere tijdens wisselmomenten tussen colleges en/of lessen. Met behulp van liftsimulaties maken we een lift die aansluit op jouw mobiliteitsvraag. Heb je te maken met meerdere typen gebruikers in een gebouw, waarbij een toegangscontrole gewenst is? Dan werken we met keycard-readers zodat bepaalde verdiepingen alleen toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer. We stemmen de liften goed af zodat de verschillende typen gebruikers van het gebouw niet worden belemmerd tijdens piekmomenten.

Een onderwijslift op maat

De functie van onderwijsliften verschilt per onderwijsgebouw. Heb je een grote universiteit met veel studenten? Dan is het belangrijk dat de lift grote groepen in een korte tijd kan vervoeren naar de juiste verdieping. Zoek je een liftoplossing voor een kleiner onderwijsgebouw? Dan is een lift voor mindervaliden waarschijnlijk genoeg. Vertel ons jouw wensen en wij denken mee aan een volwaardige liftoplossing.

Maak een afspraak rondom onderwijsliften

De beste kwaliteit liften voor een prijs waar je normaliter meer stilstand, meer gedoe en uiteindelijk meer zorgen om hebt. Neem vrijblijvend contact op met een van onze liftspecialisten om de mogelijkheden en voordelen van een onderwijslift in jouw situatie te schetsen.

Vrijblijvend contact opnemen

We mochten onder andere Wageningen UR, Rijksuniversiteit Groningen, Hogeschool Rotterdam en de Hogeschool van Amsterdam al voorzien van liftoplossingen. Daar zijn we trots op.

Alex Admiraal

Sales Manager Service