De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Optimale betrouwbaarheid van jouw ziekenhuislift

De gezondheidszorg staat in Nederland steeds meer onder druk. Des belangrijker is het dat zorg effectief en efficiënt verleend kan worden. Om dit mogelijk te maken, moeten onder andere randvoorwaarden zoals mobiliteit van patiënten en personeel in een ziekenhuis optimaal in orde zijn. Als expert op het gebied van ziekenhuisliften denken wij hierin graag met je mee.

Waar moet ik op letten bij een Ziekenhuislift?

Liften moeten feilloos functioneren. Zeker in de gezondheidszorg is betrouwbaarheid een absolute vereiste. Daarnaast zijn er diverse zorgspecifieke zaken waar rekening mee gehouden dient te worden bij het kiezen van de juiste lift. Denk bijvoorbeeld aan het formaat. Is een brancardlift voldoende of is een volwaardige beddenlift benodigd?

Ook kan het zijn dat er bepaalde ziekenhuisliften alleen toegankelijk mogen zijn voor personeel of dat er bepaalde liften dienen als een zogenaamde spoedlift. Wanneer dit het geval is, zijn er diverse liftuitvoeringen en configuraties die wij kunnen toepassen. Denk hierbij aan een spoedoproep voor OK-personeel of zogenaamde storingsdoormeldingscontacten. Bij al deze zaken kunnen wij je adviseren zodat de liften passen bij de specifieke gebruiksbehoeften.

Het samenstellen van de juiste configuratie ziekenhuisliften is een complex vraagstuk, waarbij de intensiteit en type van het gebruik goed geanalyseerd moeten worden.

Evert Visser
Algemeen directeur

Deze

zorgcentra

gebruiken

Mitsubishi

liften

Meer gezondheidszorgprojecten

ZGT Ziekenhuis

Hengelo

ZGT in Hengelo is een topklinisch ziekenhuis dat naast een goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau biedt.

Nieuwbouw
Lees meer over ZGT Ziekenhuis

Jan Palfijn Ziekenhuis

Gent

Voor de complete renovatie van het Jan Palfijn Ziekenhuis mochten wij 21 verschillende type liftinstallaties en 2 roltrappen leveren.

OnderhoudRenovatie
Lees meer over Jan Palfijn Ziekenhuis

De Heikant

Tilburg

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over De Heikant

Maak een afspraak rondom ziekenhuisliften

Betrouwbare liften, afgestemd op de specifieke gebruikersbehoeften van jouw zorginstelling. Graag denken wij met je mee. Neem vrijblijvend contact op met een van onze liftspecialisten om onze aanpak te leren kennen.

Vrijblijvend contact opnemen

Ik zoek een lift
voor de sector:

Woning Woning Woning
Musea Musea Musea
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Overig Overig Overig
Kantoor Kantoor Kantoor
Zorg Zorg Zorg
Hotel Hotel Hotel
Industrie Industrie Industrie