Een oogstrelende en functionele lift als museumstuk

Musea zijn vaak voorzien van bijzondere liften. De liften moeten bijvoorbeeld komen in een bestaand museum of er is een eye-catcher gewenst bij de entree.

Waarom de museumlift een ideale eye-catcher is?

Bij een museumlift zijn vaak hoge esthetische eisen gewenst van zowel de architect als de opdrachtgever. Goede samenwerking van alle partijen met directe communicatie is hierin erg belangrijk. Door de eigen fabriek in Veenendaal zijn wij in staat aan deze bijzondere wensen te voldoen en samen met de klant een prachtige speciale lift neer te zetten die aansluit bij het museum. Maar niet alleen het uiterlijk speelt een rol, wat dacht je van het vervoeren van mindervalide mensen of museum stukken? Bij dit soort liften op maat komt de kwaliteit van Mitsubishi boven drijven en gaan we een samenwerking aan om de gewenste lift in je museum te laten functioneren.

Bram van der Sanden

“ In een museum is de uitstraling van de lift bij de entree vaak een bepalend visitekaartje van het gebouw „

Bram van der Sanden - Marketing Manager
Ronald Koedam

“ Wat denk je van de glazen lift in het Mauritshuis in Den Haag, die zo in de vloer verdwijnt. Schitterend project „

Ronald Koedam - Sales Manager Nieuwbouw

Deze

Musea

gebruiken

Mitsubishi

liften

» Meer museaprojecten

LAM

Lisse

Nieuw kunstmuseum in Lisse voor jong en oud met een glazen lift in de entree.

Nieuwbouw Tractie

Museum MORE

Gorssel

Midden in de Gorssel bevindt zich het grootste museum voor Nederlands Modern Realisme.

Nieuwbouw

Muntschouwburg

Brussel

Een oogstrelende concertzaal voor opera, ballet en klassieke muziek.

Renovatie

Maak nu een afspraak voor je Museumlift

Maak nu vrijblijvend een afspraak met een van onze liftexperts om te kijken naar jouw ideale museumlift. Bekijk zowel de functionaliteiten als  de mogelijkheden om de lift tot eye-catcher te creëren.

Meer informatie over museumliften

Wil je meer weten over museumliften of  heb je nog iets meer informatie nodig om er achter te komen of je de juiste lift aanschaft? Vraag dan meer informatie aan.

Ik zoek een lift voor de sector:

Woning Woning Woning

Dagelijks zorgen wij bij VvE’s en woongebouwen ervoor dat ruim 500.000 mensen in Nederland op een veilige en snelle manier gebruik kunnen maken van de lift. Als VvE of woningcorporatie 40 jaar ontzorgt worden met bijv. M-Use®.

Musea Musea Musea

Ruimtelijke beleving en esthetische vrijheid zijn cruciaal in musea. Inmiddels hebben wij ruim 200 maatwerkliften mogen leveren aan diverse musea. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de glazen liften in het Mauritshuis en Van Gogh Museum. Meer informatie over standaard- en maatwerkoplossingen in musea

Onderwijs Onderwijs Onderwijs

Onderwijsgebouwen kennen verschillende soorten gebruikers en verkeerspieken over de dag heen. Met toegankelijkheidstoepassingen en speciale liftsimulaties helpen wij instanties als de Wageningen Universiteit en het ROC Leiden met de juiste liftoplossing. Wij helpen ook ú graag met een de juiste liftoplossing.

Overig Overig Overig

Wij hebben liften geleverd voor winkelcentra zoals Woonboulevard Alexandrium en voetbalstadions van o.a. FC Utrecht en FC Twente. Voor Muziekpaleis Vredenburg hebben wij zelfs een lift gemaakt met een hefvermogen tot 14.000kg. Voor elke sector is een passende liftoplossing.

Kantoor Kantoor Kantoor

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.

Zorg Zorg Zorg

In ziekenhuizen of woon-zorg instellingen is de beschikbaarheid van liften cruciaal. Dankzij het laagste storingspercentage van Nederland kiezen gerenommeerde (academische) ziekenhuizen zoals het ISALA voor onze liften en liftonderhoud. Meer informatie over de mogelijkheden binnen uw zorginstelling.

Hotel Hotel Hotel

Comfort en betrouwbaarheid zijn cruciaal in het realiseren van een prettige beleving voor uw gasten. vanuit onze bewezen ervaring hiermee, mogen wij aan gerenommeerde ketens als Van der Valk, Intell, Fletcher, Okura en Radison de liften leveren. Kijk hoe wij uw liften perfect kunnen aansluiten op uw hotelbeleving

Industrie Industrie Industrie

De grootste industrielift die wij in Nederland hebben geleverd staat in Zwolle en is maar liefst 13 meter lang en heeft een hefvermogen van 21.000kg. Voor verschillende toepassingen maken wij jaarlijks in onze eigen fabriek meerdere industrieliften. Meer informatie over de verschillende liftoplossingen voor uw situatie

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.