Mitsubishi Elevator Europe

Nieuws

Mitsubishi Elevator Europe plaatst regelmatig nieuws over de wereld waarin we allemaal leven. Niet alleen nieuws over onze producten of evenementen, maar ook maatschappelijke verschuivingen en trends. Op zijn tijd ook wat meer luchtige informatie.

Nederland Circulair in 2050? Maxime Verhagen praat over hoe groen het nieuwe kabinet wordt

Het thema duurzaamheid kwam relatief weinig terug tijdens verkiezingsdebatten, terwijl het klimaatakkoord van Parijs wel de nodige urgentie vraagt. Op Building Holland 2017 was “van bezit naar gebruik”, duurzaamheid, circulariteit, nul-op-de-meter (NOM) volop aanwezig. Zo betrad Maxime Verhagen het podium om te vertellen hoe hij dacht over de mate van groen in het nieuwe kabinet. Maxime… Lees meer »

Kick-off bijeenkomst Nederland circulair in 2050

Op 14 september 2016 is het Rijksbrede programma Circulaire Economie, getiteld ‘Nederland Circulair in 2050’ aangeboden aan de Tweede Kamer. De ambitie is om Nederland circulair te krijgen in 2050. Die ambitie wordt onderschreven in het Grondstoffenakkoord. In deze circulaire economie verdwijnt het afval zoals we dat nu kennen. Afval is dé nieuwe grondstof. Vrijwel… Lees meer »

Verslag laatste dag Building Holland 13 april 2017

De laatste dag van Building Holland. De drukste dag op papier, toch was de woensdag een stuk drukker. Grote voordeel dat je wat langer en intensiever kunt praten. Elk nadeel heb z’n voordeel. We hebben ook vandaag weer veel verhalen mogen horen over de verschillende problematieken die men heeft rondom liftonderhoud en liftrenovatie, maar ook… Lees meer »

Verslag Building Holland 11 april 2017

Vandaag was de eerste dag van Building Holland. Het evenement waar Mitsubishi Elevator Europe elk jaar graag haar kennis deelt. Building Holland is voor ons een plek waar we laten zien waar we mee bezig zijn. Vorig jaar wisten we veel los te maken met de lancering van M-Use®. Ons model waarbij we u kunnen ontzorgen voor meer... Lees meer »

Mitsubishi Elevator Europe op Bouw en Wonen eind maart 2017

We leven in een dynamische wereld, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Bouw en Wonen is een beurs waar Mitsubishi Elevator Europe graag laat zien hoe we denken over de toekomst van (verticale) mobiliteit. Als totaal diensverlener en specifiek voor VvE’s. Met een moederbedrijf als Mitsubishi zijn er altijd mogelijkheden om de ideale liftinstallatie mogelijk… Lees meer »

Liftintermediair kiest voor M-Use® als beste lange termijnoplossing voor liftvraagstukken

Recentelijk zijn Mitsubishi Elevator Europe en Liftintermediair overeengekomen dat Liftintermediair M-Use® van Mitsubishi kan leveren. De beste liftoplossing voor woningcorporaties en zorginstellingen. Enerzijds opmerkelijk: hoe kan een onafhankelijk liftadviesbureau rechtstreeks een dienst van een leverancier gaan aanbieden? Anderzijds niet omdat deze dienst naadloos aansluit bij de visie van beide partijen om klanten de beste lange… Lees meer »

Mitsubishi Electric behaalt 3 wereldrecords

Afgelopen week heeft Mitsubishi Electric met veel trots 3 nieuwe wereldrecords behaald. Het record van de snelste lift ter wereld, de grootste afstand van een lift ter wereld en snelste dubbele lift. De records zijn behaald in het hoogste gebouw in China. De Shanghai Tower is een 632 meter hoge skyscraper in Shanghai. Hier zijn kantoren, een hotel, winkels, cultuur- en toerismefaciliteiten, restaurants... Lees meer »

VvE’s erg enthousiast op VvE Belang beurzen over M-Use®

Mitsubishi Elevator Europe lanceerde eerder dit jaar tijdens Building Holland M-Use®. Een innovatief concept waarmee hoogwaardige kwaliteit liften beschikbaar gesteld worden tegen een lage initiële investering en waarbij middels een vast ‘all inclusive’ bedrag per jaar gebruik gegarandeerd wordt op basis van duidelijk vastgelegde prestatie indicatoren. Inmiddels hebben diverse VvE’s al voor M-Use® gekozen als... Lees meer »