Mitsubishi Elevator Europe

Nieuws

Mitsubishi Elevator Europe plaatst regelmatig nieuws over de wereld waarin we allemaal leven. Niet alleen nieuws over onze producten of evenementen, maar ook maatschappelijke verschuivingen en trends. Op zijn tijd ook wat meer luchtige informatie.

Beleef Utrecht in een lift op een wel heel unieke manier bij Van Der Valk Utrecht

Van een niet bestaande koude beleving in een lift zoals je gewend bent, naar een interactief uitzicht van de stad terwijl je naar de verdieping van jouw keuze beweegt. Liftscapes heeft in het nieuwe Van der Valk in Utrecht in twee Mitsubishi liften een unieke liftreis mogelijk gemaakt. Het is alsof je in een lift van een… Lees meer »

Service Design project voor Mitsubishi Elevator Europe

Afgelopen 3 maanden heeft het service design bureau 31Volts uit Utrecht een project uitgevoerd voor Mitsubishi Elevators Europe. De kern van dit service design project was om in kaart te brengen hoe onze klanten en relaties onze liften en de diensten eromheen ervaren. In eerste instantie hebben we ons gericht op de sector wonen. Hiervoor hebben we een groot... Lees meer »

Aanmelding geopend voor 11 VvE Belang beurzen

VvE Belang gaat net als vorig jaar veel informatiebijeenkomsten organiseren. In het najaar van 2017 zullen er op 11 plaatsen, verspreid over het land, evenementen specifiek voor VvE’s gehouden worden. Het gaat deze dagen vooral over het beheer en onderhoud van een appartementencomplex. U kunt interessante lezingen bijwonen en deelnemen aan workshops voor appartementseigenaren en bestuurders van… Lees meer »

Nederland Circulair in 2050? Maxime Verhagen praat over hoe groen het nieuwe kabinet wordt

Het thema duurzaamheid kwam relatief weinig terug tijdens verkiezingsdebatten, terwijl het klimaatakkoord van Parijs wel de nodige urgentie vraagt. Op Building Holland 2017 was “van bezit naar gebruik”, duurzaamheid, circulariteit, nul-op-de-meter (NOM) volop aanwezig. Zo betrad Maxime Verhagen het podium om te vertellen hoe hij dacht over de mate van groen in het nieuwe kabinet. Maxime… Lees meer »

Kick-off bijeenkomst Nederland circulair in 2050

Op 14 september 2016 is het Rijksbrede programma Circulaire Economie, getiteld ‘Nederland Circulair in 2050’ aangeboden aan de Tweede Kamer. De ambitie is om Nederland circulair te krijgen in 2050. Die ambitie wordt onderschreven in het Grondstoffenakkoord. In deze circulaire economie verdwijnt het afval zoals we dat nu kennen. Afval is dé nieuwe grondstof. Vrijwel… Lees meer »

Verslag laatste dag Building Holland 13 april 2017

De laatste dag van Building Holland. De drukste dag op papier, toch was de woensdag een stuk drukker. Grote voordeel dat je wat langer en intensiever kunt praten. Elk nadeel heb z’n voordeel. We hebben ook vandaag weer veel verhalen mogen horen over de verschillende problematieken die men heeft rondom liftonderhoud en liftrenovatie, maar ook… Lees meer »

Verslag Building Holland 11 april 2017

Vandaag was de eerste dag van Building Holland. Het evenement waar Mitsubishi Elevator Europe elk jaar graag haar kennis deelt. Building Holland is voor ons een plek waar we laten zien waar we mee bezig zijn. Vorig jaar wisten we veel los te maken met de lancering van M-Use®. Ons model waarbij we u kunnen ontzorgen voor meer... Lees meer »

Mitsubishi Elevator Europe op Bouw en Wonen eind maart 2017

We leven in een dynamische wereld, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Bouw en Wonen is een beurs waar Mitsubishi Elevator Europe graag laat zien hoe we denken over de toekomst van (verticale) mobiliteit. Als totaal diensverlener en specifiek voor VvE’s. Met een moederbedrijf als Mitsubishi zijn er altijd mogelijkheden om de ideale liftinstallatie mogelijk… Lees meer »

Liftintermediair kiest voor M-Use® als beste lange termijnoplossing voor liftvraagstukken

Recentelijk zijn Mitsubishi Elevator Europe en Liftintermediair overeengekomen dat Liftintermediair M-Use® van Mitsubishi kan leveren. De beste liftoplossing voor woningcorporaties en zorginstellingen. Enerzijds opmerkelijk: hoe kan een onafhankelijk liftadviesbureau rechtstreeks een dienst van een leverancier gaan aanbieden? Anderzijds niet omdat deze dienst naadloos aansluit bij de visie van beide partijen om klanten de beste lange… Lees meer »