Liftinstallaties

“De MEECON lift van Mitsubsihi Elevator is de meest verkochte personenlift in de woning- en renovatiemarkt”

MEECON

 • Scherp geprijsde machinekamerloze liftinstallatie;
 • Volledig gebouwd van vrij verkrijgbare onderdelen;
 • Economische oplossing voor laag- en middensegment;
 • Meest verkochte personenlift in de woning- en renovatiemarkt.

We laten graag zien hoe M-Use® werkt

Bekijk de video met de uitleg over M-Use® en we verzekeren dat jij precies weet wat M-Use® is en waarom dit zo uniek in de markt is.

Wat is M-Use®?

Met M-Use® is het niet langer nodig om eigenaar te zijn van de liften.  Hierdoor ontstaan er veel kansen voor zowel jou als klant en ons als leverancier om een optimale samenwerking te realiseren, waarin kwaliteit, transparantie en duurzaamheid centraal staan.

Bekijk de video waarin stap voor stap uitgelegd wordt wat M-Use® is en wat dit unieke model kan betekenen in jouw situatie.

De Nexiez-MRL heeft een levensduur van minimaal 25 jaar zonder dat er sprake is van prestatieverlies.

Nexiez-MRL

 • Full-set machinekamerloze Mitsubishi liftinstallatie;
 • Ideaal voor midden- en hoog segment of bij intensief gebruik;
 • Voordelige onderhoud- en vervangingskosten;
 • Hoge kwaliteit en levensduur zorgen voor minimale storingen;
 • Meest verkochte personenlift in kantoren en hotels.

De Nexiez Machine Room Elevator.

Nexiez-MR

 • Full-set Mitsubishi lift met machinekamer;
 • Gelijkwaardige prestaties en kenmerken als de Nexiez-MRL.

Bekijk de
liftinstallaties
van
eerdere
projecten

» Meer projecten

Zalmhaventoren

Rotterdam

Grootste woontoren van de Benelux zal 215m hoog worden en is gelegen vlak aan de Maas.

Nieuwbouw M-Use®

LAM

Lisse

Nieuw kunstmuseum in Lisse voor jong en oud met een glazen lift in de entree.

Nieuwbouw Tractie

Blaak 16

Rotterdam

Kantoorgebouw in Rotterdam waar kwaliteit en functionaliteit tot uitdrukking komen.

Nieuwbouw Tractie

De Nexway heeft een ongekende duurzaamheid en rijcomfort.

Nexway

 • Full-set Mitsubishi lift met machinekamer;
 • Ontwikkeld voor hoogbouw;
 • Hoge snelheid lift;
 • Ongeëvenaard rijcomfort;
 • Hoge kwaliteit en levensduur zorgen voor minimale storingen.

Het kleinere broertje, de Nexway-S.

Nexway-S

 • Full-set Mitsubishi lift met machinekamer;
 • Kleine broertje van de Nexway;
 • Verschillende uitvoeringen mogelijk;
 • Kleinere machinekamer ten opzichte van de Nexway.

Een lift speciaal op maat gemaakt voor jouw project?

Maatwerk liften

Omdat wij zowel een eigen engineer- als productieafdeling hebben kunnen we behalve standaard liften ook maatwerk aanbieden om aan jouw specifieke ideeën en wensen te voldoen. Afhankelijk van jouw specifieke wensen kunnen wij een special of een zogenaamde ‘semi-special’ maken waarbij één van de vijf standaard productlijnen als basis wordt genomen en op diverse punten aangepast. Daarnaast kunnen wij ook een liftinstallatie volledig op maat maken in onze fabriek in Veenendaal.

Maak een afspraak om de juiste lift te kiezen

De beste kwaliteit liften op een rij, maar welke type is voor jouw het beste? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze liftspecialisten om de mogelijkheden en voordelen van een evacuatielift in jouw situatie te schetsen.

Meer informatie over onze liftinstallaties

Wil je meer weten over een bepaalde type liftinstallatie? Bij ons kun je terecht voor wat uitgebreidere informatie over verschillende liftinstallaties. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ik zoek een lift voor de sector:

Woning Woning Woning

Dagelijks zorgen wij bij VvE’s en woongebouwen ervoor dat ruim 500.000 mensen in Nederland op een veilige en snelle manier gebruik kunnen maken van de lift. Als VvE of woningcorporatie 40 jaar ontzorgt worden met bijv. M-Use®.

Musea Musea Musea

Ruimtelijke beleving en esthetische vrijheid zijn cruciaal in musea. Inmiddels hebben wij ruim 200 maatwerkliften mogen leveren aan diverse musea. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de glazen liften in het Mauritshuis en Van Gogh Museum. Meer informatie over standaard- en maatwerkoplossingen in musea

Onderwijs Onderwijs Onderwijs

Onderwijsgebouwen kennen verschillende soorten gebruikers en verkeerspieken over de dag heen. Met toegankelijkheidstoepassingen en speciale liftsimulaties helpen wij instanties als de Wageningen Universiteit en het ROC Leiden met de juiste liftoplossing. Wij helpen ook ú graag met een de juiste liftoplossing.

Overig Overig Overig

Wij hebben liften geleverd voor winkelcentra zoals Woonboulevard Alexandrium en voetbalstadions van o.a. FC Utrecht en FC Twente. Voor Muziekpaleis Vredenburg hebben wij zelfs een lift gemaakt met een hefvermogen tot 14.000kg. Voor elke sector is een passende liftoplossing.

Kantoor Kantoor Kantoor

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.

Zorg Zorg Zorg

In ziekenhuizen of woon-zorg instellingen is de beschikbaarheid van liften cruciaal. Dankzij het laagste storingspercentage van Nederland kiezen gerenommeerde (academische) ziekenhuizen zoals het ISALA voor onze liften en liftonderhoud. Meer informatie over de mogelijkheden binnen uw zorginstelling.

Hotel Hotel Hotel

Comfort en betrouwbaarheid zijn cruciaal in het realiseren van een prettige beleving voor uw gasten. vanuit onze bewezen ervaring hiermee, mogen wij aan gerenommeerde ketens als Van der Valk, Intell, Fletcher, Okura en Radison de liften leveren. Kijk hoe wij uw liften perfect kunnen aansluiten op uw hotelbeleving

Industrie Industrie Industrie

De grootste industrielift die wij in Nederland hebben geleverd staat in Zwolle en is maar liefst 13 meter lang en heeft een hefvermogen van 21.000kg. Voor verschillende toepassingen maken wij jaarlijks in onze eigen fabriek meerdere industrieliften. Meer informatie over de verschillende liftoplossingen voor uw situatie

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.